”Prova på rabatt” på naturlig hud- & hårvård från Sanctum!

  - Annons -

  Jag är en extrem naturvän och försöker alltid att välja ekologiskt så mycket som plånboken och utbudet tillåter, och jag är såå glad över att jag kan göra mina dagliga skönhetsrutiner utan dåligt samvete för vad jag spolar ner i avloppet!

  Och självklart vill jag att så många som möjligt av er som läser också ska känna så och vilja prova på detta, så nu har jag en ”prova på-rabatt” på hela Sanctums sortiment på Byher.se :) Gäller både hud- och hårvård!

  Ange koden SANCTUM10 i varukorgen för att dra av 10% från produkterna!

  ekologisk hudvård

  Min hudvårdsrutin med Sanctum har förändrats lite sen jag började med produkterna. Jag fick nämligen hjälp av en hudterapeut som skannade min hy och berättade hur jag ska tänka kring produkterna jag väljer.

  - Annons -

  Jag har (som jag visste redan innan) en hy som både är oljig och känslig, och jag har förut alltid velat använda så milda rengöringar som möjligt och sedan insmörjningskrämer som passar min oljiga hy, men hon sa att jag bör göra tvärtom! Använda en rengöring som tar bort överflödig olja och jobbar med den biten, och sedan lugna huden efteråt med produkter för känslig hy.

  Dessutom har jag märkt efter att ha testat massa olika att det faktiskt inte är så viktigt att välja produkter helt utan olja trots oljig hy, det viktiga är bara att det går in snabbt i huden! Då märker jag inte skillnad på om produkten innehåller olja eller inte, och det känsliga i huden mår jättebra av oljor :)

  sanctum-skincare

  Jag använder peeling, punktbehandling på finnar, ögonkräm och allt sånt från Sanctum också, men de här tre är de viktigaste produkterna jag har från Sanctum, can’t live without them! :)

  Rengöring – Purifying Foam Cleanser, ett superbra rengöringsgsskum som rengör huden jättebra!
  Ansiktsvatten – Tone & Refresh Mist, ett ansiktsvatten i sprayform som funkar både som ”vanligt ansiktsvatten” men även som en face mist som man kan spraya på huden under dagen, även efter makeup.
  Ansiktskräm – Moisture Concentrate är en fuktbomb för huden och gör den så mjuk och skön! Funkar både som dag och nattkräm.

  Det finns massa detaljerad info om produkterna på Byher.se, hur många % som är ekologiskt (alla är 100% naturliga) och mer om vad ingredienserna har för egenskaper på huden o.s.v. Massa intressant läsning :) Ni hittar alla Sanctum-produkter här!

  sancum

  * Ej testad på djur
  * UK Vegan
  * Certifierad av Organic Food Chain (O.F.C Australia)
  * Certifierat ekologiskt innehåll: 76% – 98%
  * Kork & flaska som är biologiskt nedbrytbar i naturen
  * 100% Naturligt utvunnet

  Kram på er! ♥

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish