Rituals Silence Hand Scrub

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Mycket hand-snack här i bloggen nu, men jag gillare! :) Ni läste väl mitt tidigare inlägg om hur viktigt det är att vårda händerna minst lika bra som resten av kroppen? Nu kommer ett till produkttips till er som vill skämma bort era händer lite extra!

  Rituals nya serie “Tao” som är till för stressade personer med en hektiskt liv, den serien har även en skrubb, Rituals Silence Hand Scrub, som är specifikt anpassad för händerna.

  Förpackningen är ganska stor, innehåller 200 ml, och det är jättebra för den rekommenderas för daglig användning, så den kommer räcka länge även om man använder den ofta :) Kostar 110 kronor och finns att köpa online HÄR.

  Förutom att den rengör huden och tar bort både döda hudceller och orenheter så innehåller den även oljor och sheasmör som samtidigt återfuktar och vårdar händerna. Och det känns faktiskt när man har skrubbat sig, att händerna känns återfuktade och lena efteråt!

  Doften kommer från vit lotus och yi yi ren, vilket inte säger mig så mycket men den doftar otroooligt gott! Jag älskar doften!

  - Annons -

  Den skrubbande kornen i skrubben hade kunnat vara fler tycker jag, jag gillar när det skrubbas ordentligt. Men för daglig användning så är det bra att den är lite mildare, så det är ingenting som egentligen är negativt. De skrubbar ändå väldigt bra :)

  Sammanfattning – En lyxig handskrubb som doftar supergott och skrubbar händerna rena, samtidigt som de känns återfuktande och mjuka efteråt. Även bra som en fin present!

  Jag såg nu också att om man handlar på Rituals för minst 350 kronor så får man ett miniset från Tao-serien på köpet! Setet innehåller duschskum och ett serum :)

  Kram på er ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish