Peter Thomas Roth Cleansing Gel

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Man ska ju inte byta hudvård hur som helst, men ibland när jag får hem pressprov på produkter som verkar intressanta så kan jag inte riktigt låta bli :)

  Nu har jag därför testat rengöringen Rose Stem Cell Bio-Repair Cleansing Gel från hudvårdsmärket Peter Thomas Roth i fyra dagar, jag gillade ju deras ansiktsmask som jag har bloggat om förut och den här rengöringen är från samma serie!

  Rengöringen är en ”vanlig rengöring” som man använder med vatten. Den ska rengöra huden ordentligt och ta bort både makeup och döda hudceller, samtidigt som den har anti age-effekt och minskar fina linjer och rynkor. Dessutom innehåller den rosoljor från 9 olika rosor som vårdar och ger näring till huden! Den passar alla hudtyper.

  Kortfattad recension – Eftersom jag inte har använt den en längre tid så kan jag inte ge en hel recension, men jag kan säga att den tvättar bort sminket riktigt bra, huden känns väldigt ren! Den doftar gott, löddrar lite lagom och är enkel att använda. Dock blir jag extremt stram i ansiktet efteråt, jag har en tendens att bli det med för ”starka” rengöringar, så det gillar jag inte men utöver det så funkar den riktigt bra.

  Jag har en blandad hy, den är både väldigt oljig och samtidigt känslig, så ett vanligt problem som jag alltid hade förut är den extremt strama och torra känslan i ansiktet när man tvättar det.

  - Annons -

  Det tar ju inte många sekunder från att man har tvättat ansiktet tills man smörjer in det, men den korta stunden var typ stress för mig för att ansiktet kändes så stramt!

  Men när man har haft samma hudvård jättelänge så blir man ju väldigt van vid det och tänker inte riktigt på hur det var innan den. Jag har använt Sanctums hudvårdsprodukter i över ett år och är otroligt nöjd fortfarande! Och nu när jag testade denna rengöring så fick jag flashbacks från innan jag började med Sanctum, jag saknar verkligen inte den där strama känslan som jag har sluppit sen dess :)

  Med andra ord, rengöringen gör sitt jobb jättebra och eftersom hudvård är så individuellt så är den säkert perfekt för många av er som letar efter en bra rengöring med anti age! Men för er som lätt får den strama känslan i ansiktet som jag får, ni kommer nog också få det av den här.

  Rekommenderat utpris är 325 kronor, men den kostar just nu 260 kronor på HÄR!

  Ni som är sugna på att testa – jag såg av en slump nu att dem även har ett paket-erbjudande just nu på denna serie, ni får denna rengöring (100 ml), ansiktsmasken (som jag gillar!), ett läppbalsam och en fin sminkväska för bara 400 kronor! Klicka här för att komma till erbjudandet :)

  Kraaam! ♥

   

   

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish