Piffig sminkning med få produkter

  - Annons -

  Innan jag åkte till Mexico så gjorde jag ett blogginlägg om vad jag packade med mig i skönhetsväg, min smink-packning såg så extremt mager ut tycker jag haha, jag ville verkligen försöka packa lätt, för att vara mig! Ni kan se sminknecessären i detta inlägg.

  Men faktum är att med dessa få guldkorn i necessären så kan man åstadkomma massor av olika sminkningar, allt från naturligt och supersnabbt till lite mer piffigt och rentav partyparty-looks faktiskt!

  För det är just det som jag har svårt att veta i förväg, vissa resor sminkar jag mig inte alls och trivs med det och vissa resor tycker jag att det är jättekul att piffa till mig på kvällarna. Det beror helt på stämningen!

  Dagens look är en lite piffig men extremt snabb sminkning och det är typ så här jag ser ut varje kväll här på resan haha :)

  - Annons -

  Färgad dagkräm & concealer – Pixi Illuminating Tint & Conceal (2 Nude)
  Mineralfoundation (för lite mer täckning + nedmattande) – gloMinerals Pressed Base Foundation (Golden light)
  Contouring och rouge – Pixi Minimal makeup palette (har utgått tyvärr)

  Brynpenna – gloMinerals Micro Brow Liner (Ash)

  Läppstift – gloMinerals Suede Matte Crayon (Rumor)

  Så skönt att inte ha mascara faktiskt! Gör ingen skillnad under dagen tycker jag men när man ska tvätta bort sminket så var det otrolig skillnad :)

  Jag har som ni vet tatuerad lashliner (tunn eyeliner) + gjort ögonfranspermanent och färg, så utan dom hade inte den här sminkningen gett samma resultat utan då får man komplettera med eyeliner och mascara också :)

  Alla ögonskuggor är från glo Skin Beauty Shadow Palette (Mixed Metals)

  1. Ögonskuggsprimer, Pixi eye bright primer
   Mörkbrun ögonskugga ytterst på fransraden
  2. Varm, brun ögonskugga i mitten av fransraden
  3. Guldögonskugga innerst på fransraden
  4. Ljus, beige ögonskugga i ögonvrån och lite upp mot ögonlocket sedan lite vit skugga precis i ögonvrån

  Ja sen är det klart! :)

  - Annons -

  Så enkelt, så snyggt! ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish