Piratkopierat smink

  - Annons -

  Såg den här filmen på tv4 igår, och blev inte chockad faktiskt, tyvärr!

  Kollar man på dom klassiska Kina-sidorna så finns det huur mycket fejk-märken som helst, bland annat så kryllar det av MAC-produkter. Eller det gjorde förut i alla fall, gick in och kollade nu och det har minskat betydligt, så MAC har väl tagit tag i problemet själva kanske.

  Men efter en snabb sökning så hittade jag t.ex. MAC Pro Longwear Concealer, förutom att dom väldigt slarvigt censurerat MAC-loggan:

  Skärmklipp 2015-06-26 13.23.47

  - Annons -

  Vet ni vad en sådan här flaska kostar på denna sida? Högst 20 kronor… Men man får ännu billigare om man handlar många – då kan man få en för under 10 kronor styck. Det är ju väldigt självklart för alla som handlar härifrån att det är fejk – men tänk så många oseriösa företagare det finns som försöker sälja det här, några tusenlappars inköp och sedan kan man sälja det i Sverige och tjäna massvis.

  Galet är det!

  Ville bara varna er för det, det kan vara svårt att tänka sig att det förekommer i Sverige (trodde inte riktigt det själv förrän jag såg det där klippet) så låt er inte luras :)

  Kram ♥

  - Annons -
  Föregående artikelVideo – Grundsmink för oljig hy
  Nästa artikelPresenttips
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

   • Åh gör du, vad häftigt! Kikade in din blogg nu för det, vilken kul läsning :) Så fascinerande med folk som flyttar till andra länder tycker jag, vill själv testa bo någon annanstans ett tag i framtiden :) Så synd att det ska vara sådär kring kopior, det är redan megadåligt när det handlar om kläder, men sånt man applicerar på huden som är mer känslig är ju bara skandal! Och råkar man handla det även i sverige så hjälper man ju till att hälla bensin på elden, bra att det börjar tas upp mer även här på nyheterna och liknande. Kram på dig :)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish