Video – Grundsmink för oljig hy

  - Annons -

  Hej fina ni!

  Här kommer en video som jag hoppas är till hjälp för er som (precis som jag) har oljig hy. Jag pratar om hur man kan tänka kring det när man ska få till en fin och hållbar bassminkning, visar vilka produkter jag använder och även hur jag gör en heltäckande bas som håller huden matt mycket längre.

  Halva videon är prat och halva smink typ, det finns så mycket man kan säga om detta :)

  Hoppas ni gillar den! ♥

  https://www.youtube.com/watch?v=bZseYsRtcvI

  - Annons -

  Produkter jag använder i filmen:
  Ansiktsprimer (nedmattande) – Paese Makeup base Matte
  Foundation – Zuii Organic Powder Foundation (Creme)
  Concealer – Yag mineral concealer (Covers Purple)
  Puder – Paese Bamboo Silk Powder
  Sminkborstar – Nanshy Masterful Collektion & Nanshy Kabuki Brush

  - Annons -
  Föregående artikelO&M Project Sukuroi
  Nästa artikelPiratkopierat smink
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  5 KOMMENTARER

  1. wow vad många bra tips denna video gav mig! :-) jag funderar på att köpa svampen till rengöringen. Hur mkt kan man använda den innan man behöver köpa en ny? tänkte att det samlas bakterier i den?

   • Vad glad jag blir!!! :) Konjac Sponge säger själva 3 månader, men det beror så klart på hur väl du tar hand om den, jag har haft min längre och den är fortfarande hur fin som helst. Jag tror att dom säger så delvis för att dom inte vill garantera mer för sin egen säkerhet, men också för att dom så klart vill att man köper en ny oftare :)

    När du har använt svampen så spola igenom den med kallt vatten, och häng upp den så att den får torka ordentligt. När jag har duschat och det är fuktigt i luften så brukar jag hänga den utanför badrummet. Nu på sommaren kan man hänga den vid ett öppet fönster också, det känns trevligt :) Och det går (har inte själv testat det faktiskt men det står på konjac sponges hemsida) att det går att doppa den snabbt i kokande vatten så att bakterierna försvinner. Ska testa det så fort som möjligt och utvärdera resultatet – men då hålls den ju fräsch länge i alla fall. Kram!

  2. Heej fina Helena! du är verkligen till jätte stor hjälp då jag själv har väldigt oljig hy och har svårt att få det se fint ut hela dagen. jag har även en fråga, när kommer sanctum produkterna fyllas på, de som är slutsålda nu? Tänkte testa dom för att se om de kan vara rätta produkter för mig. ska även beställa andra produkter också men vill gärna beställa allt på en gång, därför jag undrar när det kommer att fyllas på? Är jätte spänd på att få testa det!! Kram :)

   • Hej! Ja det är på gång :) Kan inte säga exakt datum än men det brukar gå ganska snabbt, nästa vecka om allt finns hos min distributör. Vad glad jag är att jag kan hjälpa till! :) Kramar

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish