O&M Project Sukuroi

  - Annons -

  Original Minerals (O&M) är ett relativt nytt märke i Sverige, det är ett märke från Australien som grundades av frisörer som tröttnat på att hårvård ofta består mest av starka kemikalier. De satsar på produkter med naturliga ingredienser, utan att tumma på kvalitén. Helt rätt inställning enligt mig :)

  Jag fick för ett bra tag sedan hem pressutskick på leave in-serumet “Project Sukuroi” från O&M, det lanserades i Sverige nu i april och äntligen har jag satt det på prov!

  IMG_7424_111

  Visst är burken superfin?

  Vad är Project Sukuroi?
  En leave in-kräm som stärker, vårdar och återfuktar håret, samt ger det en fin glans och lyster. Innehåller moderna och fina silikoner (det är stoor skillnad på billiga/dyra silikoner) och utöver det kommer camelinaolja och macadamiaolja högt upp på ingredienslistan. Innehåller även vårdande och stärkande ingredienser så som keratin, aloe vera, E-vitamin och nattljusolja.

  - Annons -

  Säljs på utvalda salonger, och jag kan inte hitta någon återförsäljarlista tyvärr, ni får googla lite :) Men priset är 379 kronor i alla fall, och den innehåller 100 ml.

  Den innehåller små, små guldglittriga korn också, som var lite svåra att fota men jag fick till det till slut:

  glitter

  Jag ber om ursäkt – om det inte bara är jag som tycker att dom här bilderna ser lite snuskiga ut tillsammans haha, påminner om en p*nis och en gul br*stvårta :’D

  Humorn är på topp idag… :)

  IMG_7206_111

  Vad tycker jag om Project Sukuroi?
  Resultat – Mitt hår älskar den här krämen! Jag har använt den efter ganska många duschar nu och har kommit fram till att jag gillar den mest när jag tar ganska sparsamt av den i blött hår, fönar, och sedan kompletterar med ren hårolja i topparna. Topparna känns mer återfuktade och mjuka av det, än om man tar mer av den här krämen.

  Håret känns väldigt lent, utan att bli för, jag vet inte riktigt hur jag ska förklara, flygigt? När mitt hår är nytvättat och har många vårdande produkter i sig så blir det nämligen så lent att det är lite svårt att få pli på, men med denna så känns håret lent samtidigt som det har lite form och stadga. Det gillar jag!

  Jag vill ha mitt hår luftigt, lent och mjukt (många produkter tynger lätt ner mitt hår) men gillar som sagt samtidigt inte när längderna blir för “bomullsmjuka”, men den här krämen gör mitt hår luftigt och mjukt, utan att tynga ner och utan att det blir okontrollerbart mjukt. Förstår ni hur jag menar?

  De små glitterkornen ger en diskret lyster till håret, i vissa ljus ser man faktiskt glitterkornen om man tittar suuupernära på topparna, me like :)

  - Annons -

  Användning – Den är väldigt lätt att använda, duscha och handdukstorka, ta en klick sukuroi-kräm och applicera i längderna. Föna och styla som vanligt. Lite jobbigt att det är en burk, eftersom man inte ska stoppa fingrarna i burken.

  Konsistensen är väldigt krämig och härlig. Doften är jag inte jättemycket för av någon anledning, men den doftar inte direkt speciellt och doften håller inte i sig så länge heller så det gör inget tycker jag.

  IMG_7413_111

  Sammanfattning – Lyxig och bra leave in-kräm som gör håret mjukt, glansigt och välvårdat, utan att tynga ner. Jag gillar den! :)

  O&M har funnits en lite längre tid i Sverige, har ni testat någon av deras andra produkter? Har läst mycket gott om dom, vore kul att höra!

  Kram ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

  1. Hej Vackra Du! Undrar om du känner till någon frisör i Uppsala som använder O&M eller cct när de färgar håret?! För det skulle tydligen vara mer skonsamt, än vanlig färgning, iallafall om man utgår ifrån det lilla jag läst på nätet. Du verkar ju ha koll på det mesta, så skulle vara väldigt tacksam för svar! Ha en jätte fin dag!

  2. Haha fnissar lite för mig själv. Krämen låter ju underbar!
   Har du möjlighet att göra en vardagssminkning med nån liten färgklick för bruna ögon?
   Jag är lite blyg när det kommer till färg runt ögonen men vill gärna våga mer. Det vore toppen.
   Din blogg e grym!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish