Life Gave Me Lemons – Gult nagellack (OPI)

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  När jag la ut en bild på Instagram där jag håller i Paese Micellar Solution-flaskan så fick jag komplimang för mina fina naglar, och jag håller med, det här nagellacket är så somrigt och fint! :)

  Lacket jag pratar om är OPI Nail Lacquer i nyansen “Life gave me lemons” – älskar det namnet också ♥

  IMG_71144_111

  Fint va? Somrig limegul/gulgrön färg som nästan lyser på naglarna, så fint!

  Jag fick hem pressprov på den här färgen för några veckor sedan och det är faktiskt en av få färger jag har testat från OPI, det är ju inte direkt billigt men det finns ju en anledning till varför det är så populärt ändå :)

  - Annons -

  Jag behövde dock tre lager för att få den så här knallig, men den var fin redan efter två, så det krävdes lite tålamod vilket var trist men annars får den full pott! :)

  OPIs nagellack finns att köpa på t.ex. HÄR som har fri frakt och kostar där 99 kronor!

  IMG_71177_111

  Kram på er ♥

  - Annons -
  Föregående artikelCopper eye makeup
  Nästa artikelO&M Project Sukuroi
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  1. Hej! Såg att du bloggat om nagellack. Har själv handlat märket opi först tyckte jag det var bra och hållbar men nu släpper det och är inte alls täckande. Såg att du fick ta tre lager, hur länge höll det sig?

   • Jag har inte skrivit någonting om hållbarheten då jag bytte färg ganska snart efteråt och alltså inte har satt hållbarheten på prov, skönhetsnörd som man är och ville matcha naglarna med läppstiftet dagen efter hehe.

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish