Ögonbrynspenna med stift & gel – Pixi Natural Brow Duo

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  En av alla positiva egenskaper som jag älskar hos sminkmärket Pixi, det är att deras produkter är så genomtänkta och praktiska!

  Deras ögonbrynspenna till exempel – Den har först och främst en väldigt speciell (och smart!) udd som enkelt skapar både skarpa linjer eller en mjuk ifyllnad beroende på hur man använder den. Och dessutom har pennan en inbyggd färgad bryngel också som både ger lätt färg samt håller stråna på plats :)

  Och förutom det så är själva pennan otroligt hållbar också, resultatet är ögonbryn som är både gnuggsäkra och vattenfasta!

  IMG_5920_111

  Pixi Natural Brow Duo ser alltså ut så här när alla korkar är på. Men tar man bort toppen så kan man skruva fram själva pennan:

  pixi-eyebrow-duo

  - Annons -

  Udden är som en trekant, med en väldigt smal spets som man kan måla skarpt med, och även skarpan kanter om man vill använda långsidorna, och sedan är “botten på trekanten” mjuk och fin.

  pixi-i-sverige

  Och på andra sidan kan man skruva loss en brynborste som kommer ut ur krämen i hylsan! Det är en praktisk liten spiralborste med gel som, utan att göra stråna hårda, kammar dom på plats och får dom att hålla sig fina hela dagen utan att lägga sig åt olika håll.

  Gelen är lätt färgad för att framhäva brynens egna färg, och kan därför användas även utan pennan om man vill ha väldigt naturliga bryn en dag. Skillnaden är alltså inte så stor att man t.ex. kan använda den bruna gelen på blonda bryn för att få dom att se bruna ut.

  Så här fyller jag i mina bryn med Pixi Natural Brow Duo:

  pixi-natural-brow-duo-tutorial

  1. Använd den spetsiga kanten och fyll i brynets undersida ganska skarpt.
  2. Vrid borsten åt sidan och jobba med lätta rörelser uppåt i framkanten av brynet, så att brynet fylls i utan att ovansidan också får en skarp kant.
  3. I högsta punkten ligger stråna ofta mer neråt, och då kan man jobba på samma sätt med pennan fast uppifrån och ned. Alltså i strånas egen riktning.
  4. Använd den spetsiga kanten till avslutet av ögonbrynet också.
  5. Borsta brynen med gelen, också i strånas egen riktigt.
  Sen är det klart!

  IMG_6021_111

  IMG_6003_111

  På bilderna i detta inlägg har jag nyansen Deep Brunette. Pennorna finns i 3 färger och de 2 som finns HÄR just nu är Natural Brow och Deep Brunette:

  - Annons -

  IMG_6237_111

  Bara att hojta till om ni har några frågor! :)

  - Annons -
  Föregående artikelYves Rocher Nagellack
  Nästa artikelSummer makeup
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  1. Åh vilket fint resultat!
   Jag har länge hatat mina ögonbryn eftersom jag förstört dom när jag var yngre då jag plockade dom alldeles för smala och formen är inte den jag vill att den ska vara riktigt vilket jag ångrar nu. Kan man bygga upp bryn med denna om man har väldigt smala och tunna bryn? Det såg riktigt bra ut och att det skulle kunna vara en lösning för mina bryn!! :)

   Kram Felicia

   • Jaa absolut, det går jättebra! :) Måla utanför kanterna med korta handrörelser, måla inte som en linje för då blir brynet väldigt målat. Med den Pixi natural brow duo är det enkelt att måla på huden och ändå få ett naturligt resultat :)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish