Pixi Palette Bronzette Swatch

  - Annons -

  Jag är heelt kär i multipaletten Palette Bronzette från Pixi, den är så underbar!

  Paletten innehåller dels fyra stycken trio-paletter med ögonskuggor från ljust till mörkt, alltså totalt 12 ögonskuggor, och alla nyanser är otroligt användbara och superduperfina. Dessutom innehåller paletten tre skuggor till ansiktet – en rouge, en guldskimrig highlighter (som funkar till ögonen också) och en bronzer.

  Nu tänkte jag visa er en liten swatch på alla nyanserna, så att ni enklare kan se hur färgerna ser ut på huden :)

  pixi-multi-palette

  Nyanser som passar alla personer alla tillfällen! Går att göra allt från ljusa och diskreta vardagssminkningar till sotiga festmakeuper.

  - Annons -

  IMG_4415_111

  På locket står det exempel på hur man kan använda ögonskuggorna:
  Den ljusaste trioskuggan är jättebra highlighters som ljusar upp och ger en fin lyster, dels på ögonen men även på mindre områden i ansiktet.
  Den mellanljusa trioskuggan är skuggor som är jättefina att ha på ögonlocket, antingen ensamma för att ge en fin färg eller tillsammans med andra nyanser.
  Den mörkare trioskuggan har snäppet mörkare nyanser som är perfekta till globlinjen för att mörka ner sminkningen och sminka ögonen större.
  Den mörkaste trioskuggan har mörka toner som är perfekta längs fransraden för att rama in blicken.

  Men detta är så klart bara tips, man kan blanda nyanserna hur som helst eller bara ha en nyans på hela ögonlocket :)

  pixi-palette-bronzette-swatch-

  Här ser ni alla nyanserna på huden!

  Mina favoriter är lite otippat highlighterskuggorna, ni ska se dom i verkligheten, wow! Den ljusaste ser bara vitbeige ut i förpackningen men den har en så snygg glow som går lite åt det guldiga hållet på huden. Och den ljusa skuggan som går lite åt rosalila, mums!

  De stora skuggorna till ansiktet blir så klart inte så där pigmentrika och starka när man applicerar med en fluffig borste, har målat så skarpt bara för att ni ska se nyanserna :)

  IMG_4426_111

  Paletten i sig är så himla fin tycker jag, älskar grönt och rosa ♥ Visst är den helt underbar?

  Den finns att köpa på Byher.se för 369 kr, vilket bara är 24,60 kr per skugga!

  - Annons -

  Kram på er :)

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

  1. Åh tack för svar! Den blev jag sjukt nyfiken på. :-) Tyckte du den var bra? Jag blir ofta irriterad i armhålorna efter rakning..

  2. Jag vill minnas att du recenserade en deo för ett tag sedan som “minksade” hår under armarna m.m.. Vad var det nu igen? :-) Vichy eller något?

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish