Plåtning för Glossybox

  - Annons -

  Igår var det en riktigt fullspäckad och otroligt rolig arbetsdag på salongen!

  Jag sminkade nämligen för en plåtning till Glossy Mag (tidningen som kommer i varje Glossybox) och då vi skulle plåta på Uppsala Konsert & Kongress så gjorde vi all styling på Creative Makeup By Her, för det ligger precis över gatan bara så det var helt perfekt.

  Och det var verkligen såå roligt! Kul tema, roliga sminkningar och framför allt grymt team work! Och redan av det jag fick se i kameradisplayen så kan jag berätta att bilderna kommer bli så brutalt snygga ;)

  Skärmklipp 2016-01-23 10.46.39

  Är lite osäker på vilka behind the scenes-bilder som är ok att publicera i förväg och inte, då sminket och temat ska vara lite hemligt. Men publicerar bilden som Glossybox själva lagt upp på sin Instagram så får ni en liten tjuvtitt i alla fall!

  - Annons -

  Dessa bilder publiceras i mars-tidningen, men redan i februariboxen kommer en sminktutorial som vi fotade på salongen innan :)

  Idag jobbar jag på salongen hela dagen, och har en hel drös med bokningar och har öppet extra länge, så det ska bli toppenkul! Är så himla utvilad idag också, för var så trött igår att jag la mig framför en film i badkaret så fort jag kom hem, och sen däckade jag i sängen halv 10 så jag har fått en hel del sömn och känner mig fit for fight idag!

  Hoppas ni får en superbra lördag ni också, kram på er ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish