Plocka och färga brynen på killar

  - Annons -

  Många är osäkra med det här med att plocka och färga brynen på killar och kanske känner sig många killar / män sig felplacerade på en salong, dock inget ni bör vara och ni är så välkomna! Här ser ni t.ex. en manlig kund som jag plockat och färgat ögonbrynen på.

  Vill ni lära er mer om ögonbryn och hur man ska tänka, kan ni läsa mitt inlägg om det.

  Vi har en del manliga kunder på salongen som kommer regelbundet, men färre än man skulle kunna tro i och med att det har blivit så trendigt med barberare och så?

  Idag hade jag hur som helst en av mina ”favorit-typer” av kunder: färga blonda bryn!

  Här är resultatet efter plock och färg:

  Plocka och färga brynen på killar

  - Annons -

  Jag har inte färgat hela brynen utan bara de mest blonda partierna. Färgen blev verkligen klockren mot håret och skägget, precis samma.

  Ångrar att jag inte frågade om att fota helbilder också, för efter brynfärgen så ramade det in blicken så himla fint! Det blev jättestor skillnad på hela ansiktet!

  Han blev jättenöjd och återkommer till oss ofta!

  Ett tips om man är osäker är att boka in sig hos någon bra första gången för att få tips och råd, eller om du är en sådan som gärna läser dig till det så läs mitt inlägg om att plocka olika ögonbrynsformer.

  Plocka och färga brynen på killar

  Ibland får jag frågan om det är lättare eller svårare att plocka och färga brynen på killar och svaret är att det är exakt samma. Alla vill ha olika resultat oavsett könsidentitet, vi har manliga kunder som vill ha väldigt välformade bryn också och passar suuperbra i det!

  Gillade ni mitt inlägg om att plocka och färga brynen på killar och vill läsa mer om ögonbryn, så läs mitt stora inlägg om ögonbryn här!

  Vill du boka in dig hos oss i Uppsala, så kan du boka online på vår hemsida eller ringa 018 10 50 13 :)

  Kram, kram!

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  1. Hej! Vad är det för färg eller färgblandning som har använts till brynen? Och hur länge har den fått verka?
   Är mörkblond med ljusa bryn och har prövat refectocil light brown men resultatet blir tyvärr för mörkt och onaturligt, det är just denna naturliga mörkblonda färg du har fixat här som jag eftersträvar.

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish