Pressfrukost med Pixiwoo, gala & bröllop!

  - Annons -

  Hej fina ni!

  Som jag nämnde i gårdagens inlägg så var jag på pressfrukost med Real Techniques och Pixiwoo med Sam och Nic Chapman. Väldigt inspirerande verkligen!

  Sam & Nic berättade kort om sin historia, hur dom började med Youtube och sitt sminkborstmärke. Det jag som entreprenör själv tyckte var intressant var att dom även pratade lite om hur allting går till med produktionen, att dom designar och testar alla borstar själva och att dom tittar mycket på Korea (som ligger i framkant på skönhetsfronten) och tar mycket trender därifrån.

  Dom är ju sååå snygga! :)

  - Annons -

  Jag har faktiskt en grej på g som gör att jag blir lite extra inspirerad av framgångsrika entreprenörer just nu ;) Jag kan inte avslöja för mycket (alltid lika tråkigt när folk säger så va? haha) men jag kan nog säga så mycket att jag har börjat jobba med forskare (!) gällande att ta fram en specifik produkt med en ingrediens som är helt unik. Ja ni hör ju, detta kan bli stort!

  Men jag vill understryka att det verkligen är i startgroparna, men nu ska jag faktiskt börja jobba med dom mer formellt som en sidogrej bredvid salongen och webshopen så det känns jättekul :) Jag hade möte i över 2 timmar med dom i förrgår och det kändes riktigt lyckat ♥

  I skrivande stund sitter jag och jobbar hemifrån innan jag ska börja fixa mig inför kvällens gala på Cirkus – NYX Nordic Face Awards! Ska bli så kul!

  Jag har en helt fullspäckad helg med gala och bröllop vilket jag tycker är en skön flykt just nu då det idag är exakt ett år sedan mamma gick bort.. Jag var duktig på att bearbeta och inte stänga inne känslorna direkt när det hade hänt men nu börjar jag hamna mer i flykt-tankar känner jag. Jag förträngde mors dag och sa inte grattis till någon, inte till mormor eller till någon annan som är mamma. Och nu försöker jag hålla mig upptagen denna jobbiga helg också.

  Nej nu ska jag sätta igång med min långa to-do-list innan jag ska börja skapa magi framför sminkspegeln :)

  Kram på er!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish