Primer för oljig hy (Mitt bästa tips)

  - Annons -

  Jag har länge letat efter en riktigt bra primer för oljig hy och nu har jag äntligen hittat den! Denna primer håller huden matt länge!

  Det finns en produkt som har kommit på tal några gånger i bloggen den senaste tiden, men som jag inte har presenterat er närmare för då jag ville hinna ta in den i webshopen först.

  Jag pratar om en produkt som jag har blivit beroende av, can’t-live-without-it-feeling, och jag är så stolt över att kunna sälja denna underbara pärla :)

  Vilken primer använder jag för min oljiga hy?

  Ni vet hur oljig hy jag har, jag tjatar om det jämt känns det som, men Paeses ansiktsprimer ”Makeup Base, Matte” är en riktig räddare i nöden!

  Primer för oljig hy (Mitt bästa tips)

  - Annons -

  Finns att köpa på Creative Makeup -> här!

  Jag måste pudra mig ca en gång i timmen annars, helst oftare men vem orkar det? Men med denna primer tar det flera timmar innan jag ser antydan av lite glans i ansiktet, och plötsligt räcker det med att pudra sig en gång om dagen! En gång om dagen! Det är helt makalöst bra för mig, och ni som inte lider av oljig hy kan nog inte förstå vilket lättnad det här är :)

  Man bara smörjer in ansiktet med denna innan man lägger grundsminket (funkar även dagar då man inte ska sminka sig), och sedan gör man rutinerna som vanligt.

  Primern är en genomskinlig silikon-aktig kräm som jämnar ut huden och får den att kännas sammetslen. Dessutom innehåller den en stor dos av E-vitamin.

  Jag har försökt ta bilder på hur flottig jag är efter en hel dag utan primer, för att jämföra med en bild efter en hel dag med primer, för skillnaden är enorm! Dock är det alltid så dåligt ljus, och framför allt olika  ljus på kvällarna så jag har inte fått till en bra jämförelsebild än. Men det kommer :)

  Denna kan jag i alla fall rekommendera varmt för er som lider av samma problem som mig, för på min hy fungerar den i alla fall galant!

  Hoppas ni gillade mitt inlägg om primer för oljig hy! Läs även mitt inlägg om vår bästsäljande ansiktsprimer!

  Kram!

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  7 KOMMENTARER

  1. Du lider av oljig hy, jag tvärtom!- Extremt extremt torr hy!! Även om jag smörjer in mig mycket, har tom fått utskrivet receptbelagda krämer för min torra hy, men som ändå inte har funkat. Dock så beror det på min sköldkörtel som jag nyss har fått reda på producerar för lite av sköldkörtelhormonerna. ( hypothyreos ). Inget kul alls! Får hoppas att mitt levaxin ska få bukt med alla tråkiga symtom, den torra hyn är bara en av många! ;-(

   • Gud så tråkigt att höra! Jobbigt när det blir på en nivå där man inte bara kan förbättra sina hudvårdsrutiner. Kan skriva ett inlägg om sminktips för torr hy så kanske du får lite tips :)

  2. Det här lät spännande. Jag har ju funderat på att köpa exuviance matt perfection men går de att jämföra? Om man har lätt att få acne och pormaskar fungerar denna bra ändå? Den täpper inte till? När jag hör silikon blir jag lite ”rädd”, vet inte varför för jag vet inget om det. Men jag vill helt enkelt inte ha något som täpper till och ger mig mer finnar. Kram.

   • Först och främst så innehåller Exuviance Matte Perfection också silikon så på det sättet är dom likadana! Silikon är ett ämne som är väldigt omdiskuterat, främst i miljöfrågor och hårfrågor. Silikoner är inte dåligt för huden, men som med allt så finns det dom som får irritationer av det – dock är det en stoor skillnad på billiga och dyra silikoner (till och med till utseendet, billiga är grumliga medan fina silikoner är helt genomskinliga och klara) och med sådana här bra märken som Paese och Exuviance behöver man inte oroa sig för dom använder så klart rena och fina ingredienser! Sedan ska man inte heller glömma att silikon är ett samlingsnamn, det finns massor av olika silikoner och man ska inte dra alla över en kam. Du kommer alltså inte få besvär av akne eller liknande av varken Paese eller Exuviance :)

    Rent effektivitets-mässigt så gillade jag Exuviance Matte Perfection förut, men på mig fungerar Paese mycket bättre och jag tycker dessutom att Paese gömmer porerna lite mer än Exuviance. Paese har en lite fylligare formula än Exuviance. Hoppas du blev lite klokare! Kram!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish