Pulsaderm på Byher.se!

  - Annons -

  Amir retade mig så mycket på salongen nu i veckan för min reaktion när leveransen med våra underbara Pulsaderm Buddy äntligen kom! Jag är så kär i den här lilla apparaten ska ni veta, hopp och studs, och ganska högljudda glädjerop fyllde butiken när leveransen äntligen plingade på dörren ;)

  Flera av er har säkerligen hört talas om, och även testat, den populära Clarisonic-borsten som rengör huden betydligt mer effektivt än en vanlig rengöringsrutin. Jag har själv testat dessa, både för ansiktet (med flera olika borstar) och för kroppen, och tycker dom är makalöst bra!

  Sen testade jag Pulsaderm som är en rengöringsborste med samma princip, och tyckte faktiskt om dessa ännu mer! Och nu finns äntligen Pulsaderm på Byher.se ♥

  IMG_3829_111

  Vad är Pulsaderm Buddy?
  Pulsaderm är ett amerikanskt hudvårdmärke som bland annat tillverkar den underbara rengöringsborsten Buddy – ett rengöringsverktyg utformad för att passa handen perfekt och gör huden renare och mjukare än någonsin! Jag är rengöringsnarkoman och vet hur en rengjord, mjuk hy känns, men jag har aldrig haft så rent och lent ansikte som nu! :)

  - Annons -

  Jag brukar även använda den på läpparna, bästa ♥

  Borsten har pulserande rörelser som på ett milt sätt exfolierar, masserar och rengör, och sätter samtidigt igång blodcirkulationen vilket är jättebra för huden. Buddy är kompakt, lätt och sladdfri, vilket gör den är smidig både att förvara hemma och att ha med sig när man reser bort.

  IMG_3821_111

  Vad har Pulsaderm Buddy för positiva egenskaper för huden?
  ♥ Huden och porerna blir renare
  ♥ Huden masseras och blodcirkulationen kommer igång
  ♥ Efteråt absorberar huden mer av din fuktkräm
  ♥ På sikt kan även fina linjer och rynkor minkas.

  IMG_3817_111

  Hur använder man Pulsaderm Buddy?
  Buddy är mild mot huden och går att använda varje dag. Man kan använda den både på ansikte och kroppen, det finns en speciell borste för kroppen som är lite grövre men ansiktsborstarna funkar jättebra på hals/dekolletage.

  • Fukta ditt ansikte och borsten innan användning
  • Applicera utvald rengöring på huden och/eller borsten
  • Välj önskad hastighet på borsten, det finns en mild och en lite snabbare
  • Massera med cirkelrörelser på önskade områden, undvik känsliga områden så som under ögonen.
  • Apparaten är vattentät och kan användas i duschen (bör dock ej doppas i vatten)

  Jag brukar alltid ha den snabbaste hastigheten, gillar när det är lite mer fart! Men har alltid den svagare hastigheten på och runt näsan, för där tycker jag det kittlas så himla mycket haha. Har svårt för eltandborstar också för att det kittlas så mycket i ”skelettet”. Förstår ni hur jag menar? :)

  IMG_3876_111

  Det finns flera olika ansiktsborstar, jag använder regular som är den grövsta.

  IMG_3871_111

  - Annons -

  Kroppsborsten älskar jag! Brukar ha den i badet och huden blir så makalöst len efteråt. Man ska inte dra snabbt över huden utan med cirkelrörelser sakta röra sig framåt, så jag brukar sällan göra precis hela kroppen då det tar lite tid, men axlar, ovansidan av ryggen och armarna brukar få sig en omgång. Och när det blir shortssäsong i vår så ska jag raka benen och använda Buddy det första jag gör ;)

  IMG_3765_111

  Vad ingår när man köper Pulsaderm Buddy?
  ♥ Två utbytbara borsthuvuden, en vanlig och en för känslig hy
  ♥ En necessär för förvaring och resor
  ♥ AC/EU adapter + USB-koppling, så man kan ladda den både genom kontaktuttag och i datorn eller annat USB-uttag

  Buddy finns i tre olika färger, blå, vit och rosa!

  Det finns även en kroppsborste samt en ”super sensitive” som är jättemild, de finns att köpa på sidan av. Här ser ni alla olika borstar:

  IMG_3742_111 IMG_3758_111

  Pulsaderm vs Clarisonic
  Jag har som sagt testat både Pulsaderm och Clarisonic och det finns en del egenskaper som är olika:
  ♥ Pulsaderms borsthuvuden är konkava, vilket gör det lite lättare att komma åt på vissa ställen (t.ex. runt näsan och på hakan) utan att det stänker vatten.
  ♥ Pulsaderm känns lite mer effektiv och kraftfull.
  ♥ Clarisonic har en timer som stänger av apparaten efter en stund, så man måste trycka på den igen hela tiden om man ska använda den längre eller på större områden, vilket jag tycker är lite störande. Det har inte Pulsaderm.
  ♥ Pulsaderm är snäppet billigare än Clarisonic
  ♥ Lättare att ta av och på borsten, jag som har klena nypor tycker att Clarisonic är lite mer trög när man ska ta av borthuvudet.

  IMG_3802_111

  Här ser ni hur baksidan av borsten ser ut, det är bara att trycka fast den på apparaten, och sen dra rakt ut för att ta bort borthuvudet. Hur enkelt som helst :)

  IMG_3900_111

  Annika har rengjort huden på det här sättet ännu längre än mig, och hade innan problem med små ”knottror” på kinderna, käkarna och på baksidan av armarna, men det har försvunnit helt!

  - Annons -

  Pulsaderm Buddy kostar ord. pris 1195:-, men vi ett lanseringserbjudande på Buddy som just nu enbart kostar 995:-!

  Det finns som sagt tre olika färger, samt två borthuvuden på sidan av för 299:- som man kan köpa till. Ni hittar allt på Byher.se :)

  Hör av er om ni har några frågor! ♥

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish