Pür Minerals Château de Vine

- Annons -

I våras var jag på ett pressevent med Pür Minerals som presenterade sina kommande nyheter, en av dom var läppstiften Château de Vine Mineral Lipstick som jag genast började tycka om!

Jag använde dessa ganska mycket ett tag men det var så tråkigt att visa i bloggen eftersom de inte skulle börja säljas förrän under hösten. Men här om dagen funderade jag på läppstiften igen då jag inte har använt dom på så länge, och då slog det mig att dom kanske har börjat säljas nu – och det har dom!!! :)

pur-minerals-Château-de-Vine-lipstick
Läppstiften är vårdande och har även anti-age effekt, de innehåller bland annat:
Resveratrox – Ökar cellförnyelsen för mjukare och slätare läppar.
Vitisin – Uppljusande effekt på mörka fläckar för en jämnare hudton.
Sheasmör och E-vitamin – Tillför näring och ger mjuka läppar.
Vinextrakt – Ålderförebyggande antioxidant.

Läppstiften finns i 10 nyanser (jag hittar dock bara 9 hemma, undrar var jag har slarvat bort nyansen A-Lister…) och rekommenderat utpris är 225 kr. På internet kan man köpa Pür Minerals på Eleven.se men de har inte publicerat läppstiften än, men håll koll där eller kolla här där ni kan se en lista med återförsäljare. Det kanske finns en salong i närheten som säljer? :)

pur-minerals-Château-de-Vine-swatch

- Annons -

Läppstiften är pigmentrika, färgstarka och lagom glansiga, de är täckande och känns superlena på läpparna!

pur-minerals-lipstick

Fina färger va? :) Ni får ursäkta att vissa av stiften redan är använda på bilderna hehe.

Hoppas ni har en underbar dag! Själv har jag varit hos syrran hela morgonen och firat min systerdotter som fyller 7 år, och nu ska jag alldeles strax iväg och sminka en nybliven 50-åring som ska fira sin födelsedag med öppet hus och festligheter hela dagen och kvällen. Mycket grattande på g! :)

Kram på er!!

- Annons -
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

3 KOMMENTARER

  1. Du har inte slarvat bort det ;). Vi hade inte fått det då vi hade pressträffen. Det är ett riktigt knallrosa stift :). Kram

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish