Sanctum hudvård på creativemakeup.se!

  - Annons -

  Vet ni vad jag har pysslat med idag? Jag har suttit och lagt in massor av nyheter i webshopen!

  Nu finns äntligen Sanctums hudvård för ansiktet att köpa på creativemakeup.se!!!

  Jag har beställt hem allt i sortimentet men en del produkter har blivit försenade i leveransen till grossisten, som i sin tur blivit försenade med att skicka till mig, så det kommer produkter för fler hudtyper och områden inom kort, ögonkrämer t.ex!

  Men till en början så är det två olika rengöringar, ansiktsvatten, två olika hudkrämer samt en peeling som finns att köpa, och det är ju en perfekt början :)

  Jag använder Sanctums hudvård just nu och har gjort det sen början av året, och jag är supernöjd! Alla produkter är ekologiska och 100% naturliga, så det känns verkligen toppenbra! Det är ju inga “värstingprodukter” om man jämför med produkter med syror och sådant som finns på marknaden, men en underbar grundserie för oss som behöver en stabil hudvård med massa fukt och naturligt bra ingredienser!

  - Annons -

  sanctum-hudvård-creativemakeup.se

  Alla produkter är dryga och räcker länge, det enda som tagit slut för mig under alla månader är en rengöring, och jag är ingen snål-apa när jag använder produkterna heller även fast man borde hushålla mer. Så produkterna är verkligen prisvärda trots att det inte direkt är budget, om man tänker på hållbarheten och alla positiva egenskaper :)

  Alla produkter är certifierade ekologiska, veganska, ej testade på djur, 100% naturliga, förpackningarna är nedbrytbara i naturen och för varje såld produkt så planterar Sanctum ett träd! :)

  ekologisk hudvård

  Jag kommer inom kort att skriva ett mer detaljerat inlägg om produkterna och berätta vilka jag använder till min hudtyp.

  Kraaam!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish