Pür Minerals Makeup Tutorial

- Annons -

Här om dagen var jag på pressfrukost med Pür Minerals och dom har riktigt fina nyheter inför våren! De är inte lanserade än, har inte pressmaterialet framför mig just i skrivande stund men om jag minns rätt så lanseras nyheterna i mars. Men jag får återkomma på den punkten när jag är helt säker :)

Jag var så nyfiken på att testa allting så jag bestämde mig för att göra en hel sminkning i enbart Pür Minerals-produkter, kul va? :) Alla är nyheter förutom kitet Love Your Selfie Kit (adlink) som kom förra våren. Pür Minerals från topp till tå!

IMG_5194_111

Idag tänkte jag mest visa er sminkningen med allting, men det kommer detaljerade recensioner inom kort! Är det någonting ni är extra nyfikna på så hojta till :)

IMG_5300_111

- Annons -

Ansiktsprimer – Pür Minerals No Filter Blurring Photography Primer
Foundation – Pür Minerals Bare It All 12 Hour 4 in 1 Foundation
Läppenna på hela läpparna – Pür Minerals On Point Lip Liner (måste återkomma med den exakta nyansen på denna också, men makalöst snygg visst?!)

Alla ovanstående produkter är nyheter som lanseras i vår.

Ögonbrynen har jag fyllt i med den matta bruna ögonskuggan ur paletten.

eyemake

Ögonskuggorna är otroligt pigmenterade och fina, framför allt blir de riktigt intensiva med den nya ögonskuggsprimern under! Just den här vinröda/mörklila ögonskuggan som jag har på hela ögonlocket är dock en typisk sådan formula som jag inte riktigt gillar, en mörk skugga med svart basfärg så när man tonar ut den så blir uttoningen svart/mörkgrå istället och det är så tråkigt.

Det blir snyggt ändå men hade jag velat ha en svart uttoning så hade jag valt en sån skugga själv. Så i steg 4 i min tutorial så la jag en rostbrun ögonskugga med skimmer i globlinjen istället för att inte ha en gråsvart uttoning.

makeuptutorial_111

Alla ögonskuggor + mascaran är alltså från Pür Minerals Love Your Selfie Kit (adlink)

 1. Ögonskuggsprimer, Pür Minerals Get a Grip (nyhet, lanseras i vår)
  Mörklila/vinröd ögonskugga på hela ögonlocket
 2. Tona ut ögonskuggan i globlinjen
 3. Rosabrun ögonskugga längs undre fransraden
  Ljus champangefärgad ögonskugga i ögonvrån
 4. Mörklila/vinröd ögonskugga svagt under den champangefärgade på undre fransraden
  Ljus champangefärgad ögonskugga på uttoningen i globlinjen
 5. Svart mascara på alla fransarna

IMG_5302_111 IMG_5332_111 IMG_5337_111

Hoppas att ni alla får en fantastisk lördag ♥

- Annons -

Sidfot-Namnloggo

- Annons -
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish