Pür Minerals Secret Crush Palette – Swatch

  - Annons -

  Vissa nyheter från Pür Minerals som ni har sett i mina senaste inlägg har inte lanserats än, men vissa av dom har faktiskt kommit ut i butik redan idag och en av dom tänkte jag visa er lite närmare nu :)

  Pür Minerals Secret Crush Eye Shadow Palette är en otroligt användbar ögonskuggspalett med 8 olika nyanser:

  pur-minerals-secret-crush-eyeshadow-palette

  Jag tycker att den här paletten är helt perfekt! Åtta stycken jordnära nyansen från väldigt ljust till väldigt mörkt, och finns både i matta och skimriga färger vilket jag älskar då jag helst kombinerar matt och skimmer i mina sminkningar – det blir lite mer djup och känsla då tycker jag.

  Skuggorna är otroligt pigmentrika, fäster bra, är lätta att jobba med och är mineralbaserade samt innehåller E-vitamin som vårdar den känsliga huden kring ögonen.

  - Annons -

  Priset ligger på 560 kronor, så det är ganska saftigt, men helt klart värt för er som mest använder den här typen av ögonskuggor! Paletten har allt man behöver och 560 kronor för åtta mineralögonskuggor är faktiskt inte speciellt dyrt om man jämför med mineralskuggor som man köper i singelform.

  Här kommer en swatch över nyanserna!

  pur-minerals-secret-crush-eyeshadpw-palette-swatsh_1

  Fina va? :)

  IMG_3340_111
  Med paletten kommer också en ögonskuggsborste som faktiskt är riktigt bra! Den är supermjuk och bra att göra fina uttoningar med. Två tummar upp!

  Jag har nog ingenting negativt alls att säga om den här paletten, I love it :) ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  4 KOMMENTARER

  1. Åh den paletten såg gudomligt fin ut! Härligt att höra att sminket är vårdande. Själv har jag endast använt ögonskuggor från H&M och dem är helt okej – men jämfört med din beskrivning på denna palett (och säkert andra lite mer high-budget märken överlag) så är dem mycket bättre då H&M´s skuggor oftast har mer fallouts, färgen “fade:as” bort väldigt snabbt och därför vill man nästan inte blenda för mycket med dem. När ekonomin tillåter så kommer jag definitivt köpa bättre smink – som gynnar både djur, miljö och hy! :)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish