Real Techniques Sminkborste – Ögonskugga

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Jag vill tipsa er om en sminkborste som inte bara är väldigt snygg utan även otroligt användbar! Nämligen denna från Real Techniques för ögonskugga!

  Real Techniques Bold Metals Collection består av lyxiga och fina sminkborstar med otroligt fina metallhandtag. De finns i silver som är borstar för ögonmakeup, i guld som är borstar för bassmink, och i roséguld som är borstar för finish, alltså t.ex. rouge och contouring.

  Titta så fin:

  IMG_6074_111

  Sminkborsten 200 Oval Shadow som jag tänkte visa er idag beskrivs så här på Eleven.se:
  “Denna ögonskuggeborste ger dig en perfekt täckning för dina ögonskuggor och lämnar ett snyggt resultat varje gång.”

  - Annons -

  Det är alltså en ögonskuggsborste men jag använder den faktiskt till ansiktet också, och det är därför jag tycker den är så användbar och värd att införskaffa :)

  Till ansiktet – Jag använder den allra mest till min mineralconcealer (Yag mineral Covers Purple), den är perfekt storlek för att dutta på mellansmå områden så som kring näsvingarna. Men också för att dutta på andra produkter på mindre områden, t.ex. neutraliserade Redness Relief Powder om jag vill ha extra någonstans, eller higlighter på amorbågen och brynbenen.

  Till ögonen – Jag använder den inte för att applicera ögonskuggor, som jag förstår i Elevens beskrivning att man kan göra, jag tycker att den är lite för stor för det. Däremot för att finslipa uttoningar och få ett ännu mjukare och finare resultat, det är den grym till! Perfekt till en smokey eye :) Jag brukar sminka klart ögonen som vanligt först med mina vanliga mindre ögonskuggsborstar, och sen avslutar man med den här borsten för att mjuka upp eller jämna till.

  real-

  Borsten är fluffig och mjuk men ändå kompakt, vilket gör att den både kan göra fina uttoningar på ögonskuggor (eftersom den är tillräckligt kompakt för att flytta pigment) men också bra till att dutta på t.ex. concealer.

  Om borsten:
  Stråna är gjorda av handskuret syntethår som går nästan halvvägs ner i det långa skaftet – så det är minimal risk för att de ska släppa och håra av sig.

  Skaftet och hela borsten i sig är väldigt härlig att jobba med, den är lätt i handen men inte så lätt att den känns billig, och bara själva utseendet gör att man känner sig som million dollars när man sitter framför sminkspegeln :)

  Borsten kostar 239 kronor, och är verkligen en bra julklapp! Det finns i fler borstar i Bold Metals-serien också, ni hittar alla borstar från Real Techniques HÄR!

  Jag fotade lite bilder när jag håller borsten mot ansiktet också, så ni får en uppfattning om storleken:

  IMG_9332_111

  - Annons -

  Perfekt för att ljusa upp under ögonen.

  IMG_9336_111

  Och för att tona ut ögonskuggan :)

  Två tummar upp säger jag!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish