Remington Lady shaver – Recension

  - Annons -

  Jag har testat rakapparaten “Lady Shaver” från Remington och tänkte dela med mig av en liten recension om den nu. Jag fick hem pressprov på den för några veckor sedan, och framför allt såg jag fram emot att snabbt kunna torr-raka sig med den under armarna om man har bråttom någon morgon :)

  Hur fungerar en lady shaver?

  Remington Lady shaver - Recension

  Remington Smooth & Silky Lady Shaver (adlink) är en relativt billig rakapparat (229 kronor på Nordicfeel.se) som enligt beskrivningen ska fungera till hela kroppen. Jag har testat den både i armhålorna, på snippan och på benen, men skulle nog säga att den funkar bäst till små områden, inget jag skulle raka benen med – däremot skulle jag gärna ha en rakapparat som kan det!

  Den här rakapparaten ska kunna användas både i duschen, eller på en torr hud. Det står även i beskrivningen att man måste testa den några gånger innan man får in tekniken, vilket jag har gjort nu och känner mig redo att kunna ge en recension :)

  - Annons -

  Remington Lady shaver - Recension

  Först och främst vill jag säga att det inte är en supereffektiv rakapparat, och det vet väl Remington själva också antar jag eftersom de skriver själva att man måste använda den några gånger innan man får in snitsen – det är inget man drar över huden och så försvinner alla strån på en gång om man säger så.

  Jag hade kanske inte väntat mig rakhyvel-resultat direkt, men första gången jag testade den så tänkte jag ”är den verkligen på?” för jag tyckte inte de blev någon skillnad alls de första dragen.

  Men nu efter att ha använt den några gånger så har jag börjat komma bättre överens med den. Om man sträcker på huden, och drar ganska långsamt med rakapparaten så går det bättre, dessutom bör man raka åt det håll som stråna inte växer (när man använder rakhyvel så ska man ju göra tvärtom) då går det snabbare och den rakar närmare huden också. Jag har testat både på torr hud och i duschen, och på torr hud är den bättre tycker jag.

  Men nja, jag kommer använda den i “nödfall” men det är ingen bästa vän direkt. Man vill ju bara kunna dra den över huden och så rakar den bort stråna, men med den här måste man jobba ganska mycket för att få ett bra resultat.

  Slutligen vill jag även tillägga att mina armhålor inte gillar den alls, jag testade en ny deodorant i samband med att jag började med den här rakapparaten och trodde först att det var den som irriterade, men efter att ha undersökt det hela så är det tyvärr den här som orsakar kliandet i armhålorna. Det klias jättemycket om jag rakar efter duschen, då huden är varm även fast jag torkat med handduk, men det klias även om jag torr-rakar.

  Vet inte om det är jag som gör någonting fel eller om det är för att huden i armhålorna är så tunn, men oavsett är bevisligen en rakhyvel mer skonsam för huden för det blir huden aldrig irriterad av.

  Remington Lady shaver - Recension

  Tyvärr Remington, det här var inte den bästa produkten enligt mig!

  Har någon av er andra testat den här? Eller någon liknande lady shaver? Vad tycker ni? :)

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish