Pixi Eye Zone Brightener

  - Annons -

  De flesta produkterna kan jag testa på mig själv och recensera om dom är bra eller inte, men vissa går inte riktigt att testa till 100% på mig själv, då jag inte har alla problemområden som det finns produkter till.

  Mörkhet under ögonen är en av dom, jag har inte så mycket problem själv med mörkhet eller påsar under ögonen, så första gången jag testade Pixi Eye Zone Brightener så tyckte jag inte att den var så speciell.

  Men så fort jag testat den på några andra personer så kände jag att det var ett måste att ta in den till webshopen, den är grymt bra! :)

  Här ser ni före- och efterbilder:

  pixi-under-eye-brightener

  - Annons -

  Stor skillnad va? :)

  Hur fungerar Pixi Eye Zone Brightener?
  Pixi Eye Zone Brightener ljusar upp tack vare ljusreflekterande pigment, och ger ingen som helst täckning. Därför behöver man väldigt lite smink för ett uppljusande resultat – vilket är extra viktigt när man sminkar under ögonen eftersom huden är så tunn där, då ser det onaturligt ut om man sminkar för tungt.

  De ljusreflekterande pigmenten ljusar inte bara upp huden, utan lägger sig även i linjer vilket får rynkor och linjer att synas mindre.

  Ska man använda den före eller efter bassmink?
  På dessa bilder har jag bara applicerat Eye Zone Brightener för att visa hur effektiv den är helt ensam, men man kan även använda den före/efter smink, det beror lite på vad man önskar för effekt. Jag skriver mer om det längre ner i inlägget.

  Är den bra för huden?
  Eye Zone Brightener är inte bara en sminkprodukt utan även en hudvårdsprodukt. Den kyler, lugnar, återfuktar samt reducerar svullnad och påsar under ögonen. Så den kan användas både morgon och kväll!

  Innehåller bland annat:
  Lavendelvatten –  Uppfriskande & har en avslappnande effekt för trötta ögon.
  Natriumhyaluronat – Har en volymgivande effekt på huden.
  Vitamin E  – Fungerar som en effektiv anti-ageingrediens & antioxidant.
  Aloe vera – Ger en kylande effekt och är mjukgörande och återfuktande.

  Tips!
  Är du ofta svullen eller har extra mycket påsar under ögonen när du sovit så kan du förvara ögonkrämen i kylskåpet, då är den extra svalkande på morgonen och svullnaden lägger sig snabbare :)

  IMG_4478_111

  Användning för ett naturligt resultat
  Om du inte ska sminka dig så mycket i övriga ansiktet så är det här en perfekt produkt att använda helt ensam. Applicera litegrann under ögonen och dutta ut med fingrarna, så får du en diskret och uppljusande effekt.

  Användning vid lite mörkhet under ögonen
  Applicera Eye Zone Brightener under ögonen, dutta ut med fingertoppen för ett mjukt resultat. Avsluta sedan med concealer och/eller foundation – det ljusreflekterande pigmenten blir då lite dämpade men ger fortfarande ett effektfullt resultat.

  - Annons -

  Användning vid mycket mörkhet under ögonen
  Börja med concealer och/eller foundation under ögonen, och avsluta sedan med Eye Zone Brightener, dutta ut med fingertoppen för ett mjukt resultat. Då får du både ett täckande resultat med sminket under, men också mycket ljusreflekterande effekt eftersom Eye Zone Brightener ligger ytterst på huden.

  Morgon och kväll
  Eftersom produkten även vårdar huden under ögonen så kan den som sagt användas både morgon och kväll, så verkar den under natten också.

  IMG_9462_111

  På den här bilden ser ni ena ögat utan Eye Zone Brightener, och det andra ögat med. Tror inte jag behöver säga vilket som är vilket ;)

  pixi-eye-brightener-before-after-1

  Verkligen skillnad! Jag blev superchockad första gången jag testade den på någon annan än mig själv och såg i verkligheten hur effektiv den är :)

  Pixi Eye Zone Brightener finns som sagt på Byher.se eller i vår butik Creative Makeup By Her i Uppsala (ni är varmt välkomna in om ni vill att vi testar och visar produkten på dig innan du handlar) och den kostar 199 kronor.

  Hojta till om ni har några frågor ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish