Recension: IsaDora Liquid Lip Chrome Dark Decadence

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Det var ganska länge sedan jag fick pressutskick på det coola läppstiftet IsaDora Liquid Lip Chrome (adlink) i den mörklila nyansen Dark Decadence och den har stått framme på min ”testa-snarast-hylla” och lockat på mig enda sedan dess ;)

  Jag älskar mörka läppstift som samtidigt har en fin färg i sig och den här metalliska effekten som Chrome-serien har kändes som gjord för min smak!

  Utseende
  Läppstiftet blir verkligen skitsnyggt! Mörkt, högglansigt och chrome-effekten blir väldigt cool på läpparna.

  - Annons -

  Formula
  Känslan på läpparna är väldigt, väldigt krämig om man lägger på ett ordentligt, heltäckande lager. Om man tar ett tunt lager eller när den börjar försvinna så känns den klibbig dock vilket jag inte alls gillar.

  Resultat
  Mitt första intryck framför sminkspegeln kändes mer wow än när jag gick runt med det i några minuter. För att få ett så heltäckande och effektfullt resultat så behöver man lägga på ganska mycket av läppstiftet, jag som inte gillar så krämiga läppar dock (jag föredrar typ läppbalsam-känsla) försökte smacka av överflödigt på en bit papper och då försvann majoriteten av färgen på köpet fast jag var jätteförsiktig. Det var snyggt ändå men det är ju inte den färgen man köpt utan blev mer en ”my lips but better-färg”.

  Förpackning
  Förpackningen är en vanlig läppglans-hylsa med en mjuk applikator, funkar bra, inga konstigheter :)

  Sammanfattning
  Skitsnygg färg men skulle önska samma effekt med tunnare lager, för ett ordentligt lager ger supersnygg effekt men för krämigt och tjockt för mig smak, ett tunnare lager ger mesigare färg och en klistrig känsla istället för krämig. Så för dig som älskar mycket kräm på läpparna så är denna bra, annars inte :)

  Så jag kommer inte använda denna igen – kanske om jag grundar med en läppenna först och sedan har denna som topping, det kan funka!

  Dock är jag sugen på att testa dom andra färgerna i samma serie! Då tror jag inte att man har samma problem med att behöva lägga tjockt lager för att få ordentligt med pigment.

  Har någon av er testat denna? Vad tycker ni?

  Kram!

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish