Recension – Maybelline Anti-Age The Eraser Eye Concealer

- Annons -

Det var ett tag sedan jag skrev en ordentlig produktrecension i bloggen, vilket beror på att jag tappat rutinerna för det sen jag flyttade hem fotostudion. Men jag ska bli bättre på det! För jag tycker det är kul och jag är bra på det och jag vet att många av er som läser tycker att det både är intressant och användbar info! :)

Idag tänkte jag skriva om den hypade produkten Maybelline Anti-Age The Eraser Eye Concealer (adlink) som jag fick pressprov på för ganska länge sen och har hunnit testa den en hel del!

Vad är Maybelline Anti-Age The Eraser Eye Concealer?

Produkten är en flytande concealer med kudd-applikator som utlovar:

  • Hög täckningsgrad
  • Enkel applicering
  • Hållbart resultat som inte blir kakigt eller lägger sig i linjer
  • Naturlig och slät finish
- Annons -

Den är framtagen för mörka ringar under ögonen men många använder den till resten av ansiktet också.

Formula
Formulan är tunn och ändå väldigt täckande, så man behöver inte mycket alls vilket jag gillar!

Applicering
Man skruvar i botten av förpackningen så kommer det concealer uppe i kudden. Det kommer ganska sparsamt vilket jag gillar faktiskt, concealers som är gjorda för att dutta direkt på huden ger ofta för mycket färg så då använder jag ändå en separat borste, men den här man kan liksom “applicera och tona ut” med utan att behöva fler verktyg eller fingrarna.

Om man jämför med en concealer som appliceras med separat borste så är detta inte den mest hygieniska förpackningen. Men man använder ju läppglans och andra produkter som appliceras direkt med en applikator på huden så ser egentligen inte skillnaden.

Resultat
Jag tycker om denna! Jag har inte supermörka ringar under ögonen som den är till för, men tycker den täcker fint.

Jag personligen använder denna mest för snabb täckning i resten av ansiktet. Den är absolut ingen produkt jag rekommenderar för att täcka finnar, men för akneärr och platta nästan läkta blemmor samt rödhet och sådana ojämnheter är den väldigt bra.

Det jag gillar med den är att den är väldigt enkel att fördela på ett stort område. T.ex. jag som har mycket spår av gammal akne på käkbenen, då kan jag ta den här på nästan hela käk-delen och får full täckning snabbt, och på dom nya finnarna tar jag en annan concealer över bara.

Jag tycker även om finishen, den blir precis som produkten utlovar, slät och jämn på huden.

Hållbarhet
Om man tar mycket concealer under ögonen så måste man fixera med puder för att den ska hållas på plats. Men det är ju det som är bra med så här täckande produkter, man behöver inte ett tjockt lager, och så länge man lägger ett tunt och jobbar in den i huden (brukar dutta lite med fingertoppen under ögonen) så håller den sig på plats jättebra.

- Annons -

Jag använder nyansen Light och den passar väldig bra på mig!

Sammanfattning – Jag tycker främst att den är bra för snabb täckning på stora områden, så som akneärr och sånna fläckar. Och var noga med att ha på locket så att kudden håller sig fräsch! Dock ingenting jag rekommenderar för personer som behöver en bra concealer för att täcka nya finnar. Under ögonen funkar den också bra men lägg ett tunt lager! :)

- Annons -
Föregående artikelAutumn Smokey Eyes
Nästa artikelMin businessvecka!
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish