Recension – Nyheten IsaDora Glitter Liner

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Glittrets högtid är här! Därför tänkte jag nu recensera IsaDora Glitter Liner (adlink) som jag fick pressprov på nu i veckan, ifall någon av er har funderat på att köpa den inför jul och nyår. Det är en glittrig eyeliner i guld och silver som lanserades som en nyhet vecka 48.

  Glitter är ett så enkelt sätt att glamma till sin sminkning oavsett om man föredrar naturligt, färg eller mörkt, bara lite ljust glitter i ögonvrån gör hela makeupen liksom. Så fint :)

  Jag älskar ju IsaDora Glitter Lash & Brow (adlink) som är en gel-penna med glitter som är till för fransar och bryn men för mig funkar det jättebra på ögonlocken också. Så jag blev jätteglad när jag fick mer glitter från IsaDora och hade höga förhoppningar!

  Formula
  Eyelinern är en gel med glitter i. Formulan är oftalmologiskt testad (testad på människor under översyn av ögonläkare) men jag skulle inte rekommendera den för er mer känsliga ögon! Det känns att den är stark på den tunna huden kring ögonen, den typ svider lite, det går över när den torkat men det känns inte bekvämt när man applicerar.

  - Annons -

  En stund på dagen tyckte jag att det kliade där glittereyelinern var målad men jag vet inte om det var en slump eller om det faktiskt beror på eyelinern.

  Applicering
  Eyelinern ger inte ett heltäckande glitterlager vid en strykning, men det är bara en fördel tycker jag för då kan man ha en annan eyeliner under och få en glittrande effekt om man vill. Och vill man ha en heltäckande glittrande eyeliner så kan man lägga på mer när den torkat.

  Själva penseln är en klassisk eyelinerpensel med smal topp och enkel att måla med.

  Lägger man fler lager för att få massa glitter så tar det en liten stund innan eyelinern är helt torr.

  Resultat
  Väldigt hållbar och fin, inget att klaga på vad gäller utseende och hållbarhet.

  Pris
  Det är en ganska stor hylsa så man får mycket glitter för pengarna, priset är mellan 75-119 kronor på olika hemsidor.

  Sammanfattning: Stark mot huden och svider på mina ögon, torkar inte tillräckligt snabbt om man vill applicera mycket glitter (vilket jag oftast vill) men ger ett fint glittrande resultat som håller länge. Nja, jag har använt den två gånger men jag kommer nog inte använda den igen tror jag.

  Jag har inte ovanligt känsliga ögon tror jag, men ni som har väldigt tålig hud och inte vill lägga så mycket glitter kan nog gilla denna och den är ju väldigt prisvärd också om man är nöjd med den :)

  - Annons -

  IsaDora Glitter Liner får 2 av 5 i betyg av mig, eftersom jag inte kommer använda den igen och kan inte heller rekommenderar er att köpa den. Men den får inte 0 i betyg eftersom den faktiskt gör sitt jobb och blir riktigt fin och hållbar när man är färdig med appliceringen.

  Ni kommer få se den i en sminkning inom kort när jag publicerar dagens makeup :)

  Kram! ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish