RefectoCil LongLash Gel

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -
  Sitter just nu i sängen och myser efter att ha pysslat om mig själv med 2 timmars bastu, hårinpackning och doftande bodybutter.
  Måste bara tipsa om den här bryn/fransnäringen RefectoCil LongLash Gel. Den är inte som Revitalash och sådana produkter, utan är med som ett vårdande balsam.
  Den innehåller vitamin E, D-Panthenol och glycerin som gör fransarna kraftigare och starkare. Fransare blir på så vis också längre, eftersom stråna inte lika lätt bryts av.
  Man kan ha den istället för en undermascara eller som en inpackning under natten. Jag hade den i bastun idag, eftersom inpackningar vanligtvis värkar bättre i värme. Kändes megabra!
  RefectoCil passar bra för de som färgar och böjer fransarna mycket eller andra dagliga slitage.

  Eller för de som allmänt har sköra fransar som går av och blir korta.

   

  Jag har än så länge bara använt RefectoCil på ögonfransarna. Det är lite svårt att säga om jag märker resultat av näringen, eftersom jag använder Revitalash och får längre fransar av det.

  Men det känns väldigt bra, och jag kommer ha stor användning för den när mina fransar växt till sig helt, så att de kan hållas långa längre, även när min Revitalash tar slut. Speciellt eftersom jag planerar att färga fransarna.

  Finns att köpa HÄR!

   

  - Annons -
  Föregående artikelChillar galet
  Nästa artikelHeta diskussioner
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish