Isadora – Rock and Romance Nail Polish

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Äntligen har jag köpt sånna här nagelbrickor, så att det är lättare att visa nagellack för er i bloggen! För just nagellack är ju svårt att skriva om utan att testa, för de blir ju inte alltid likadant på naglarna som de ser ut i flaskan. Så får man hem många nagellack så är det typ omöjligt att visa alla på naglarna, utan att behöva sitta en hel dag och måla, ta bort, måla ta bort.

  Men nu är det problemet löst! Och jag tänkte därför visa er IsaDoras ny nagellack som ingår i Rock and Romance-kollektionen som lanserades nu inför hösten :)

  IMG_1833_111Fina färger va? :) 518 Bohemian Rose517 Urban Green och 519 Dark Romance. Jag har målat ett lager av alla lack, förutom Dark Romance som jag har målat två av, då blev det mer intensivt men det var snyggt med bara ett lager också.

  Bohemian Rose – Favorit!
  Det här är nog min favorit, mörk hallonröd, så himla fin!

  Urban Green
  På bilden ville inte den gröna tonen komma fram alls, utan den ser mer silvergrå ut. Men i verkligheten är den silvergrå med en svag ton åt khakigrönt. Jättefin tycker jag.

  - Annons -

  Dark Romance – Höstfavorit!
  Jag har redan en favorit från Yves Rocher som är väldigt lik den här mörklila, aubergine skulle jag kalla nyansen och det är så den heter från Yves Rocher också. Så jag visste redan att jag trivs som fisken i vattnet med den här färgen på mina naglar, speciellt på hösten så det är mysigt med en murrigare färg. Älskart!

  Vad tycker ni? :)

  - Annons -
  Föregående artikelFärgglada favoriter
  Nästa artikelAtt sminka sig “fel”
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  1. Mycket snyggt..önskar bara att jag hade naglar som var starka nog. Önskar mig ett bas och topplack som gör att det håller. Provade (innan det visade sig vara farligt) Gellac hemma och det var ju toppen ända tills jag skulle bort med det från naglarna….det gick ju fasiken inte och naglarna blev förstörda!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish