Röda läppar som håller länge

  - Annons -

  Det blev en bloggledig söndag igår, men jag var inte ledig utan jobbade med en plåtning i Uppsala hela dagen, superkul!

  Jag har ju satt Golden Rose läpprodukter på prov tidigare och vet att hållbarheten är bra, men igår fick jag ännu ett bevis! Jag sminkade modellen med Golden Rose läppenna och läppstift, och bättrade på läppstiftet på modellen endast en gång (då efter ca 5 timmar) och sedan åt hon en energi-bar och drack vatten innan plåtningen och inte ens efter det behövdes det bättras på alls under under hela plåtningen!

  Det jag använde då var den röda läppennan (nyans 54) i konturerna för att få skarpa linjer, och sedan fyllde jag i hela läpparna med Velvet matte lipstick (nyans 19). Konturerna fyllde jag inte i alls på hela dagen, utan det var bara i mitten av munnen som det hade försvunnit lite på.

  Anledningen till att produkterna har så lång hållbarhet är för att de torkar till och fixeras på läpparna en stund efter applicering, och då sitter det still på läppen istället för att ”glida runt” som krämiga stift och läppglans gör. Dessa produkter är krämiga när man målar med dom, och sedan när de är helt matta så känns dom inte heller jobbigt torra som många matta produkter kan göra, utan dom känns snarare inte på läpparna överhuvudtaget!

  IMG_9808_111

  - Annons -

  Här är en bild på mig i detta läppstift! (inte med läppennan till)

  IMG_9819_111

  Två tummar upp säger jag! Läppennan kostar 69 kr och läppstiftet 79 kr.

  Kraam!

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  1. Hej Helena!
   Jag tänkte höra med dig när du får hem påfyllnad av produkter från Yag mineral på din hemsida?
   Jag hade tänkt att beställa covers red och soft beige men såklart var det slut på just dessa!! :P
   Typiskt min otur. Haha.

   Kram Thess

   • Hej! Båda produkterna är beställda och foundationen bör komma senare idag, concealern är också beställt men inte samma dag så den borde komma imorgon eller på onsdag. Kraam!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish