Rosa Bandet & Vårtgårdspigmentering

  - Annons -

  Under oktober har vi på Creative Makeup en Rosa Bandet-kampanj – för alla som bokar in vårtgårdspigmentering under denna rosa månad skänker vi 10% till Bröstcancerfonden!

  Det är Ida som tatuerar bröstvårtor på Creative Makeup i Uppsala och hon har 8 års erfarenhet! Det var det hon jobbade med innan hon började hos oss. Nu efter att ha börjat med permanent makeup så känner Ida att hon utvecklats även inom vårtgårdstatuering då hon har fått mer kunskap, lärt sig nya tekniker samt jobbar med riktigt bra material och verktyg.

  Ni som är intresserade kan läsa mer om behandlingen här!

  Det vanligaste är att tatuera bröstvårtorna efter operation, men även friska bröst kan tatueras, om man t.ex. vill justera form, symmetri eller liknande. Det går även att göra ifyllnad på gamla vårtgårdspigmenteringar.

  - Annons -

  Man kommer alltid på en konsultation innan vi bokar in vårtgårdspigmentering. Detta är kostnadsfritt och kan bokas online eller via telefon. Själva tatueringen kan alltså inte bokas online utan det gör vi efter att du varit på en konsultation.

  För långväga kunder går det att ordna konsultation via mail/telefon och bilder.

  Priset är 5000:- och då ingår ett återbesök där vi tatuerar mer om det behövs.

  Hör av er om ni har några frågor, ni kan antingen maila info@creativemakeup.se eller ringa oss på 018 10 50 13. Och boka tid för konsultation kan ni göra online på Creativemakeup.se.

  Kram på er och FREE THE NIPPLE! :) ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish