Rosa hårfärg

  - Annons -

  Titta vad snygg jag är i håret!!! :)

  IMG_0675_111

  Jag var hos Monica Werner igår och gav henne fria händer, och jag har nog aldrig haft så här pang-snyggt hår! Knallrosa! :)

  Hon färgade utväxten i samma bottenfärg som vi alltid gör fast pyttelite ljusare den här gången, vilket jag tycker är superbra för jag tycker det är mycket snyggare med ett mörkare djup i hårbotten och inte ha en lika lysande färg där, som det hade blivit om hon hade färgat knallrosa i hela håret.

  Men resten av håret är färgat med en stark rosa färg, som blev ljusare i topparna tack vare att mitt eget hår är ljusare i topparna från början. Så det blev en skitsnygg ombré!

  - Annons -

  Så här såg jag ut före:

  färga-håret-rosa-före-efter

  Lite skillnad haha!

  Vi brukar ju färga lite mild rosa i längderna, som går ihop med min rödvioletta färg i hårbotten. Men om jag inte använder en rosa färginpackning (vilket jag denna gång inte har gjort den senaste månaden) så släpper det rosa innan nästa färgning och då kommer mina ljusa, mer brun-koppriga längderna fram.

  Men färgen hon har använt nu ska sitta mycket bättre, så även fast den inte kommer vara så här knallig hela tiden så kommer det bli intressant att se hur färgen ser ut efter några tvättar, antagligen väldigt fin ändå :)

  IMG_0678_111 IMG_0694_111

  Så brutalt nöjd!

  Vad tycker ni? :)

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

  1. Förstår att du är nöjd!! Sjukt snyggt!! Kan du dela med dig av något tips för hur man ska tänka när man ska färga glashår? Mitt hår är totalt omöjligt att både styla och färga. Färgen fäster aldrig riktigt ordentligt och rinner ur efter max två tvättar. Finns det något superknep? Jag är så trött på att det aldrig blir som jag vill hur mycket jag än anstränger mig!
   Kram http://nouw.se/naatly

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish