Pixi Illuminating Tint & Conceal

- Annons -

Har man en torr, glåmig och livlös hy, vilket är mer regel än undantag den här årstiden, så är Pixi Illuminating Tint & Conceal en helt underbar produkt! Som jag skev om för några dagar sen :)

Det här är en färgad dagkräm och en concealer i samma produkt, perfekt om man har en ganska jämn hy i grunden, med bara små områden att täcka eller ljusa upp. Och dessutom ger den huden en strålande lyster!

IMG_0433_111

Miska tycker jättemycket om den här!

I tuben finns färgad dagkräm med ljusreflekterande pigment samt spf 20. Och i locket finns en heltäckande concealer.

- Annons -

färgad-dagkräm-män

Fin lyster, uppljusad under ögonen och hans små (nästan läkta) blemmor på vänstra kinden är borttrollade :)

Miska har nyansen Bare Glow på bilden, den är lite mörkare än hans hudton men om man smörjer lite på halsen också och har långärmad tröja så är det bara nice att få lite lite mörkare hy också :) Det ser väldigt naturligt ut med färgad dagkräm om man jämför med en för mörk heltäckande foundation.

Själva nyanserna anpassar sig annars bra efter hudtonen eftersom den färgade dagkrämen inte är speciellt täckande. Så är man osäker så är det bättre att välja en lite för ljus (om man inte vill göra sig lite mörkare med flit) för concealern är trevlig att ha för att ljusa upp under ögonen och på andra mörka områden, så då är det bättre med lite, lite ljusare :)

IMG_0425_111

Fin va? :) Han ser osminkad ut, men samtidigt otroligt jämn och framför allt en fräsch och livfull hy!

Och concealern är väldigt effektiv, så man behöver inte ha riktigt lika fin hy innan som Miska har naturligt, för att få ett fint resultat. Då concealern är väldigt effektiv mot finnar och mörka ringar under ögonen.

Hojta till om ni  har några frågor. Och vill ni läsa mer eller handla så hittar ni Pixi som vanligt på Byher.se!

Kram från mig och Miska ♥

- Annons -
Föregående artikelRosa hårfärg
Nästa artikelPink hair – Pink Lips
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish