Rosacea? Testa Zuii Organics gröna ansiktsprimer!

  - Annons -

  Jag fick mail här om dagen från underbara Malin som har testat ansiktsprimern Zuii Organic CC Base i nyansen Mint, och skrev en recension på den! :)

  Mint-primern är lätt gröntonad och neutraliserar bort röda områden, och eftersom det är så praktiskt på en hy med rosacea (som vanligtvis har mycket röda områden) så ville jag kolla upp om en rosacea-hy även tål den. För en sådan hy är så himla känslig och reagerar ofta på olika produkter. Så jag skickade primer till Malin och hennes syster som båda har rosacea för att se hur det funkade.

  Namnlöst-111

  Här ser ni mina före- och efterbilder! Läs mitt tidigare inlägg här.

  Malin har ganska mycket rosacea och är väldigt känslig. Hennes syster Frida har en lite mildare rosacea, men är istället otroligt torr. Här är deras recensioner:

  - Annons -

  Malin:
  Rosacean – Jag tålde den runt näsan och hakan. Det var ju både bra och dåligt. Bra för att det är på dom ställen jag behöver den mest både för att dölja rodnader och få sminket att sitta kvar. Dåligt för jag hade ju gärna kunnat ha den i hela ansiktet.

  Resultat – Direkt vid applicering verkade den inte dölja nåt överhuvudtaget. Men eftersom jag som vanligt tog det nya på halva ansiktet och mitt vanliga smink på andra, så kunde jag märka skillnaden. Det behövdes mindre av både foundation och concealer. Det var ju inte helt fel :)

  Hållbarhet – Den höll sminket bra på plats under dagen, men varken bättre eller sämre än min puder primer jag har under mitt puder mineralsmink. Men eftersom jag inte har nån primer att ha under min flytande foundation så fyller denna sin funktion mer än väl.

  Slutsats – Så överlag är jag nöjd och rekommenderar dom med rosacea att testa!

  Frida:
  Rosacean – Hon har lindrigare rosacea och tålde den i hela ansiktet.

  Resultat – Hon tyckte den var suverän! Hon tog den i hela ansiktet och sen på med foundation. Efter det behövdes bara lite concealer runt näsvingarna. Men som vardags makeup funkade det perfekt och snabbt och smidigt var det.

  Hållbarhet – Höll sminket på plats och gjorde inte hyn torr, vilket hon annars lätt råkar ut för.

  Slutsats – Så hon rekommenderar verkligen denna :)

  Sammanfattning:
  Primern passar jättebra på personer med väldigt torr hy, den neutraliserar bort det röda på ett naturligt sätt så man behöver mindre av det täckande sminket över. Det finns dock en risk för att den inte passar dig med mycket rosacea, men som med alla produkter så är det väldigt individuellt vad som passar och inte på din rosacea-hy, så Malin rekommenderar ändå att testa!

  primer-som-neutraliserar-rött

  - Annons -

  Underbart ju! :)

  Primern är en smidig och hygienisk pumpflaska som innehåller 30 ml, och kostar 299 kronor på Byher.se.

  Hojta till om ni har några frågor ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish