Rose gold & white makeup (Cutcrease)

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Jag hann inte publicera gårdagens sminkning igår, eller hann och hann, jag hade ont i magen hela dagen (har troligen endometrios) så jag gick och la mig efter klockan 7, himla skönt :)

  Men här kommer gårdagens sminkning som jag faktiskt blev väldigt, väldigt nöjd med! Älskar sånna här sminkningar som är väldigt tydliga och roliga, samtidigt som dom inte är urflippade liksom.

  Inspirationen fick jag av min roséguldiga TRIWA-klocka och mina vita naglar, älskar vitt och guld, så himla fint!

  Ni som bor kring Uppsala har väl inte missat att jag just nu har ett samarbete med Klockmaster i Forumgallerian? Ni har 20% rabatt på denna klocka (gäller även den i silver) om ni anger “TRIWA Vårkampanj” i kassan. Om inte till dig själv så är det även en perfekt studentpresent! :)

  IMG_4933_111

  Vad tycks? :)

  - Annons -

  Läppenna – Dr Hauschka Lip Liner (03 Soft rosé)
  Foundation – Oriflame Giordani Gold CC Cream SPF 35 (Light)
  Nedmattande puder – Paese Bamboo Silk Powder
  Bronzer – Paese Bronzing Powder (1M)
  Rouge – Paese Powder Blush (43)
  Nagellack – Paese Nail Polish (102)

  IMG_5003_111

  Vit ögonskugga, Paese Kashmir Matte Eyeshadow (601)
  Brun ögonskugga, Paese Kashmir Matte Eyeshadow (604)
  Guldögonskugga, Yag mineral eyeshadow (Rose Gold)
  Svart eyeliner med vinge, Palina Drama Queen Perfect Liner Black
  Svart mascara på alla fransarna, Paese Adore 3D Lash Mascara

  IMG_4957_111

  IMG_4985_111
  Hoppas ni får en strålande dag! ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

  1. Hej!
   Jag har Endo och det är en riktigt pissog sjukdom.
   Går du på någon hormonbehandling?
   Om inte så är det nog dags att du börjar göra det.
   Att gå utan behandling när man har Endo är ett stort no no.

   • Ja inte är det roligt, har haft problem i exakt 5 år nu i sommar. Dock inte fått diagnosen då jag inte gjort titthålsoperation, men jag har typ alla symptom och har antagit att det är endometrios i 3 år nu, min egen diagnos haha. överallt på internet står det att man oftast inte ser endo med bara ultraljud utan man måste i de flesta fall göra en titthålsoperation, men alla typ hundratals gynekologer jag gått till tittar med ultraljud och säger “man ser oftast med ultraljud” så man vet inte vad man ska tro. Vet du?

    Ja jag har hormonspiral, vilket min gyn rekommenderade om det är endometrios jag har så jag antar att det är bra :) Tycker det har blivit lite bättre sen jag bytte från p-ring, men vet inte om det är för att jag har ett mer stilla-sittande jobb nu och springer inte runt så mycket när jag sminkar mig/bloggar. Får alltid mer ont om jag rör mig mycket, så har inte tränat regelbundet sen jag började få besvären. Har blivit ganska van också, och har inte lika ont som många man läser om, men det går i perioder och igår hade jag mycket värre än vanligt :/

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish