Så får du långa ögonfransar!

  - Annons -

  Det här med ögonfransnäring är ganska individuellt. Vissa märken fungerar jättebra för en del, medan ett annat märke fungerar bättre för andra.

  Fransnäringen som har fungerat bäst för mig är Revitalash!

   

  (Det har varit mycket skriverier om att ögonfransnäringar innehåller olämpliga ingredienser, jag har skrivit ett mer ingående inlägg om detta förut. Men just Revitalash innehåller inget ämne som blivit testat på djur!)

   

  - Annons -

  Jag har slutat använda Revitalash nu, p.g.a. tom plånbok, så mina ögonfransar är för tillfället sin naturliga längd. På något vis så känns det ändå som att dom aldrig blev riktigt så korta som dom har varit!

  Titta före och efterbilderna på mina ögonfransar, Revitalash – tjejens bästa vän!!!

  00revita

  På efter-bilden går fransarna enda upp till ögonbrynet, och jag har inte ens mascara!

   

  07_TOL~1

  Jag får önska mig en ny Revitalash av påskharen ;)

  - Annons -
  Föregående artikelFärgad Mascara
  Nästa artikelBrun sotning – Tutorial
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish