Salongsnaglar länge

- Annons -

Som ni vet så fixar jag mina naglar på salong, närmare bestämt på Nails Uppsala – där ni också har 15 % rabatt om ni anger min blogg vid tidbokningen :)

Men jag och många andra tycker att det är lite bökigt (och dyrt) att behöva göra om dom så ofta, 4-5 veckors mellanrum rekommenderas och det är nödvändigt för mina blir alltid slitna efter ett tag även fast dom är hela. Och hur försiktig man än är så kan man ju inte påverka utväxten av nageln som syns ganska mycket efter ett tag.

Jag har en timmes bussresa till Uppsala, och med restid, väntetid, och nageltid så tar det ca 5 timmar för mig att åka in och fixa naglarna. Dessutom blir jag alltid så nöjd med mina naglar, och då är det alltid så tråkigt om man måste göra om dom snabbt, jag vill ju hinna tröttna innan jag testar någonting nytt :)

Här kommer tre tips till er som är sugna på salongsnaglar, men som mig inte vill göra om dom så ofta:

utväxt-salogsnaglar

- Annons -

1. Gör dom inte så långa på salongen. Efter en månad kommer dom ha växt ut och blivit mycket längre, och ska du vänta ännu längre så kommer dom både bli “fult långa” och jättesvåra att hantera om dom var jättelånga redan från dag ett.

2. Måla en design där du med flit lämnar området närmast nagelbanden hudfärgat. Då kommer utväxten inte bli så tydlig då hudfärgen smälter in i i nageln!

3. Köp gellack + lampa från Depend. Då kan du den sista tiden göra ett genomskinligt lager med gellack själv hemma! Det är både till för att reparera eventuella slitningar på nageln, men också för att få utväxten att synas betydligt mindre då den både blir blank samt hamnar i samma höjd som resten av nageln. Med gellack kan man enkelt applicera lite mer nagellack på bara en del av nageln, och därför kan man “bygga upp” utväxtdelen så att den inte är lägre än resten av nageln. Det är värt pengarna också, för Depends gellack är underbart till tånaglarna nu inför sommaren! :)

Jag gjorda mina naglar den 31 mars, och har tid för nya den 19 maj och då är mina naglar inne på 8:e veckan! Underbart!

- Annons -
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

2 KOMMENTARER

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish