Lumene Matt Touch Deep-cleansing Peat Mask

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Här kommer den sista recensionen på Lumenes nya rengöringsserie Matt Touch som är anpassad för oljig hy, och den enda produkten jag inte har skrivit om än är ansiktsmasken “Deep-cleansing Peat Mask“.

  Jag älskar ansiktsmasker och den sköna känslan efteråt, men det är ju sällan man egentligen tittar sig i spegeln efter och faktiskt ser  skillnaden. Men det gjorde jag med denna! Så mycket att jag trodde jag inbillade mig och var tvungen att testa igen – och då blev det ännu bättre!

  Så det skulle vara jättekul om någon annan som testar denna skriver hur det gick, för jag är lite chockad själv över att jag fick resultat så snabbt och vill höra om det är fler än mig som fått det :)

  IMG_36499
  (Är det bara jag som känner mig snygg i ansiktsmask? Tror det är för att det framhäver ögonen och munnen så fint, haha)

  Det ansiktsmasken gör är att avlägsna extra fett och orenheter från huden och drar samman porerna – och det var just det jag såg skillnad på direkt, porerna var mycket mindre synliga! Jag var riktigt ren och fin i ansiktet efteråt, och huden var mjuk och len. Så nöjd! :)

  - Annons -

  Huvudingrediensen i masken är en arktisk mineralrik torv som rengör och ger huden lyster tack vare sina antibakteriella egenskaper. Den förbättrar hudens blodcirkulation och ämnesomsättning. Masken innehåller även aromatisk rosmarin som öppnar porerna så att torvens renande och antibakteriella effekt går in och rengör på djupet!

  lumene-deep-cleaning-peat-mask

  Masken är lättapplicerad och verkningstiden är ca 10 minuter och då har masken torkat. Sköljs bort med varmt vatten.

  Det står i anvisningarna att masken kan sticka lite i huden när man har applicerat den, men det var ingenting jag kände av alls.

  Jag ångrar att jag inte tog före- och efterbilder innan, jag hade ju inte förväntat mig ett så synligt resultat. Men jag har närbilder på mina porer sedan tidigare, och har inte märkt någon skillnad sedan jag fotade dom. Så jag kan bjuda på en gammal före-bild som borde stämma, så kan ni jämföra med den nya efter-bilden!

  lumene-deep-cleansing-peat-mask-recension
  Vad gäller smådetaljer som porer så är det ju ofta en skillnad som man bara märker själv, men visst syns det lite på bild också :)

  Jag har som sagt inte testat hela serien under en längre tid utan bara en gång per produkt, men av det jag kan bedöma så tror jag att detta är en toppenserie för er med oljig och aknebenägen hy!

  Finns att köpa här <-

  Två tummar upp för denna ansiktsmask med andra ord! :)

   

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  7 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish