Varför man inte ska sminka sig nyvaken

  - Annons -

  Miska – Blablablablabla (pratar med mig när jag sminkar mig)
  Jag – Nämen, va, hu, hu, hur……. jahaaaaa!
  Miska – ???
  Jag – Jag råkade doppa penseln i Annikas Favoritskugga istället för concealer!!

  IMG_3511_1111

  Miska var snabb med kameran… Man är ju så snygg när man inte är beredd ;)

  Jag hade bara pyttelite concealer uppskakat ur silen i concealerburken, och bredvid den stod lösögonskuggan med jättemycket pulver, och utan att ens titta så doppade jag hela penseln i ögonskuggan full med puder och smackade på i ansiktet!

  Tittade i spegeln i flera sekunder innan jag kunde förstå varför jag fått så mycket concealer och varför den var så ljus, haha. Men vilken tur att den var ljus och inte mörk, det hade blivit jobbigt!IMG_3509_111

  - Annons -

  Är det verkligen bara jag som lyckas med sånt här? :) Ni får ju dela med er så jag inte känner mig så ensam!

   

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  7 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish