Sandra sprider skräck på jobbet

- Annons -

Ni som följer mig på Snapchat (helenaronnblad) vet att vår makeupartist Sandra höll på att skrämma livet ur mig en dag på salongen förra veckan. Vi har ett dockhuvud man kan öva olika frisyrer på, som först skrämde slag på mig bakom kassadisken (vilket då inte vad meningen) och självklart låg det i min makeupstol på rummet några timmar senare ;)

Inte nog med att man hoppar till då och då av vanlig hederlig spindelfobi och mörkerrädsla, nu måste man vara på sin vakt och se upp för annat med!

Och idag, en lugn nyvaken måndagsmorgon, då jag lunkar in på rummet och startar kameran för att fota hur min läpptatuering ser ut nu, så möts jag av denna åsyn:

IMG_9350_1111

Bevare mig väl!

Sandra hade två Halloweensminkningar i lördags vilket är svaret på varför just dessa bilder fanns i min kamera ;) Usch jag tål inte sånt här äckelsnusk haha!

Jag önskar att det fanns en “dölj detta inlägg-knapp” på bloggen som det finns på Facebook, så hade jag kunnat bläddra igenom utan att se den här bilden i framtiden.

Hur som helst :) Nu ska jag fota mina läppar som tanken var från början, och sen kommer gloMinerals hit till salongen och har en internutbildning med alla kring produkterna! Jag har jobbat med gloMinerals smink sen jag började som makeupartist, men det kommer nog bli lärorikt även för mig tror jag, och inte bara de anställda i butiken!

- Annons -

Hoppas ni har fått en underbar start på den nya veckan, bättre än min i alla fall ;) ♥

- Annons -
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

Relaterade inlägg

Fendi Solglasögon – Prova glasögon online

Jag har gjort nått jättekul! 1. Valt ut ett par Fendi solglasögon (beslutsångest deluxe) och 2. prova glasögon online! Om ni tror att jag ska...

Sminkning för nybörjare (snabb och enkel)

Här kommer en sminkning för nybörjare (snabb och enkel), som är lika fin oavsett om du är nybörjare eller proffs! Samt till vardags eller...

D vitamin – Vad är det bra för & vad händer vid brist?

Vad är D Vitamin bra för och hur mycket D Vitamin per dag är nyttigt? I detta stora inlägg tänkte jag gå igenom hur...

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Senaste inläggen

sv_SESwedish