Lata dagar är det bästa sminket

  - Annons -

  Man brukar säga att ett leende är det bästa sminket, men jag vill även flika in att lata dagar då och då också borde räknas in i den kategorin! Ju mer utvilad man är, desto både gladare och snyggare blir man :) Så chilla med gott samvete idag fina ni!

  Jag bloggade inte på hela dagen igår, jag har ledig helg varannan vecka och igår var jag alltså helt ledig. Jag tänkte blogga men tröttheten (och latheten) tog över :)

  Så vad gjorde jag igår då? Miska åkte iväg och bowlade så jag var ensam hela dagen. Jag tog sovmorgon till kl 12, kollade på totalt fem filmer (alla genre romantik) och så lite Bachelor på det. Och till middag blev det en halv liter glass med krossad choklad!

  Det kan i vissas öron säkert låta som världens tråkigaste dag, men vi ni vad? Jag njöt så in i norden haha! Mjukisar, raggsockor, oborstat hår, läppbalsam runt hela käften nästan upp till näsan, och välja filmer som bara har fått en stjärna i recensionerna utan att bry mig – jag har så dålig filmsmak att dom dåliga är dom allra bästa :)

  snapchat

  - Annons -

  Och så snackade jag med Frida på FaceTime också! Hon är i Thailand och kommer vara där i 7 veckor = abstinens! Hon skickade den här bilden till mig idag haha, en bild hon tog på skärmen igår när vi snackade. På bilden ser ni mitt fniss-fniss-skratt haha :)

  Nu ska jag äta en sen frukost, kanske framför en film idag med, och sen prata Miska om att “laga en god söndagsmiddag” och det blir alltid lika gott när han är på matlagningshumör, kommer bli underbart!

  Hoppas att ni har en fantastisk söndag allihopa, kanske kikar in med lite sminktips senare idag så hörs vi då ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish