Sanningen bakom Revitalash-bilderna

  - Annons -

  Enda sen mitt inlägg om att mina Revitalashbilder har använts för att marknadsföra ett helt annan ögonfransserum, så har jag funderat över hur sjutton ett företag kan ge ut falska före -och efterbilder till en bloggare. Falsk marknadsföring är ju ett brott.

  Jag har även förundrat över hur bilderna kan ha blivit så populära att använda, då Dennis M har gjort samma sak tidigare – fast han använde dom åtminstone för att skriva om rätt produkt.

  MEN efter att ha fått reda på vilket företag (DM Retro) som sponsrade Annicas inlägg (som nu är raderat) och kontaktat dom utan svar, så råkar jag läsa att det är självaste Dennis M som äger DM Retro.
  Han vet alltså att bilderna är falska då han har använt dom i inlägg flera gånger tidigare, och till och med länkat min blogg i ett av dom (ni kan läsa inlägget här).
  Jag orkar inte bry mig längre, jag har annat att lägga min energi på. Men jag är glad att jag fick klarhet i det hela, och tycker att det är så himla fult gjort. Jättetrist… Och ni bloggläsare har faktiskt rätt att få reda på detta.
  Jag står för allt jag skriver, jag gör det för er skull och inte för att “hänga ut någon”. Var alltid skeptiska till reklam, även på bloggar!
  Båda dessa inlägg kommer alltså från samma blogg, samt ägare av det företag som marknadsför Lipocils med falska bilder:
  Han har till och med skrivit “resultatet ser ni under bilden”.
  Är det inte helt sjukt?
  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish