Bättre sent än aldrig men nu kommer äntligen närbilderna på fredagens look, som ni redan har fått en smygtitt på när jag la ut bilderna från Creative Zone-eventet :)

Jag hade superbråttom när jag sminkade mig på morgonen, men ville ändå ha en lite roligare sminkning än “bara mascara” eftersom jag skulle vara med på minglet på kvällen också. Så det blev en effektfull silverögonskugga på hela ögonlocket, blå mascara och röda läppar!

Jag trodde inte att jag skulle hinna fota sminkningen, men sen insåg jag att jag hade tittat fel på klockan som inte alls var 9, den var bara 8 haha! Så jag hann både fota i lugn och ro samt måla naglarna fint julröda innan jag åkte iväg :)

IMG_5611_111

Fint va??
IMG_5599_111

Och eftersom jag kände mig lite virrig så ville kompensera upp det med mitt utseende och se lite klok ut i alla fall, så satte jag på mig fejkbrillor också. Plus minus noll hihi.

IMG_5636_111

Silvrig ögonskugga på hela ögonlocket, Paese Diamond Eyeshadow (nyans nr. 19)
Ljus ögonskugga i ögonvrån och under brynet, Annikas favoritskugga.
Svart kajalpenna på övre fransraden och ytterst på undre fransraden, NYX Two Timer Dual Ended Eyeliner (kajalsidan av eyelinern)
Blå mascara på alla fransarna, Yves Rocher Volymmascara (03 Bleu)

Rött läppstift, Paese Lipstick med arganolja (i nyansen 44)
Julrött nagellack, Paese Nail Polish (nyansen 315)

IMG_5600_111

IMG_5589_111

Nu ska jag iväg på ett lanseringsevent i Stockholm, bloggar igen så fort jag kommer hem! Det går ju inte att tidsinställa inlägg här i bloggen för tillfället.

Puss på er!

1 KOMMENTAR

  1. Men så passande att jag bl.a beställde denna ögonskugga i går :-D Tycker dessa skuggor var helt underbara! Så fint skimrande och faller inte ner under ögonen eller yr runt! Helt perfekt! Och att de är så billiga gör ju bara saken ännu bättre.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here