Smink för trötta ögon

  - Annons -

  Idag är en sådan dag då jag är extra glad över att det finns smink, så att man kan trolla bort alla trötthetstecken från föregående dagar ;)

  Jag hann inte blogga så mycket igår, vi körde nämligen en heldag i nya lokalen och målade tills vi fick blåsor på händerna. I elva timmar höll vi på!

  Och jag som bara sovit några få timmar natten innan (kom hem halv 2 på natten efter eventet på EPIC) såg fram emot en lugn sköhetssömn innan jag skulle upp med tuppen igen. Och så drömde jag att jag målade istället… Heela natten haha! Jag vaknade flera gånger och tänkte “men herregud jag är ju sjuk i huvudet”, för inget speciellt alls hände i drömmarna, jag bara målade och målade, och varje gång jag somnade om så fortsatte jag måla.

  Så nu känns det som att vi har gjort klart nästan allt, men så har vi inte det *dunkar huvudet i bordet*.

  Hur som helst, idag är det en jobbdag på Creative Make Up som gäller och jag ska blogga mer så fort jag får en lucka, har en fin sminkning jag vill visa er :) men nu ska jag snart hoppa av bussen och sen starta arbetsdagen med en sminkkonsultation, så kul!

  - Annons -

  Istället bjuder jag på en äldre sminkning här, en supersnabb look jag visade er i april, som är helt underbar när man vill sminka sig piggare! De ljusa lysterfulla skuggorna i paletten Peach Melba från Paeses Opal-serie framhäver dina ögon jättefint, samtidigt som den fina färgkombinationen livar upp hela looken :)

  IMG_1099_111

  Jag har den ljusgula skuggan i ögonvrån och innerst på ögonlocket, rosa ögonskugga ytterst på ögonlocket och den ljusbruna längs undre fransraden!

  IMG_1080_111

  IMG_1104_1_111

  Läppstiftet är två olika nudefärger, jag har lagt en lite mörkare nudefärg på hela läpparna och sedan duttat på lite ljus färg i mitten! Båda är Paese Lipstick med arganolja och jag har använt nyanserna 17 och 35.

  Grundsminket är Zuii Organic – cc-primer (mint), powder foundation (ivory) och sparkle rouge (melon). Love it!

  IMG_1137_111 IMG_1109_111

  Hörs snart igen! ♥

  - Annons -
  Föregående artikelEPIC by Stockholm
  Nästa artikelVärldens finaste sminkning
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish