EPIC by Stockholm

  - Annons -

  Igår var jag på en härlig salongsinvigning i Stockholm på den nya skönhetssalongen EPIC by Stockholm på Värtavägen 14. Det är bland annat tandblekaren Emelie Nixon (som vissa datum jobbar på Creative Make Up) som äger salongen. Det är hon som har blekt mina tänder :)

  På salongen finns allt från hudvård till tandblekning, makeup, massage, fillers och naglar, och snart även hårextensions om jag förstod det rätt!

  Otroligt mysig invigning med massa folk och härlig stämning! Jag var där med Annika från Creative Make Up, som ibland är på EPIC och gör permanent makeup.

  IMG_2956_111 IMG_2959_111 IMG_2963_111

  Ser ni alla fina tavlor som salongen är piffade med, finns olika målningar i varje rum!

  - Annons -

  IMG_2970_111

  Fina Emelie och Annika ♥

  Jag hade en supertrevlig kväll, och måste tipsa er om en grym nagelterapeut och makeupartist som jag pratade mycket med. Helenesjostedt heter hon på Instagram, kolla in hennes sminkningar och naglar! :)

  Nu ska jag fortsätta måla i nya lokalen, blir en heldag här idag.

  Kram på er!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish