Smink till blå klänning

  - Annons -

  Ann-Sofie från bloggen Colour It sa…
  “Jag har faktiskt kolla mycket på dina makeuper och börjat använda mer färger och fått mycket mer beröm för mina makeuper, vilket är superkul. Jag har grönblå ögon och har använt mig av lite lila nyanser som är kontrastfärg till gröna ögon, och då poppar mina gröna ögon mycket mer av det. Så tack för alla tips och inspiration. :-)

  Jag har en fråga till dig, min mamma som är 66 år gammal ska gifta sig i augusti i år. Hon ska ha en blå klänning eftersom det inte är hennes första vigsel. Hon önskar att ta upp det blåa i klänningen, men är ändå rädd för att det ska bli för mycket blått runt ögonen. Har du något tips att ge till henne som jag kan vidarebefordra?”

  Först och främst, TACK för dina snälla ord! Jag blev superglad för din kommentar!

  Jag vill svara på din kommentar i ett inlägg då jag har lite sminkbilder att visa :) Dessutom är det säkert många som ska ha en blå klänning på sin bal, och då gäller dessa tips också!

  En jordnära varm sminkning med en blå färgklick är jättefint till en blå klänning. Det varma i sminkningen framhäver det blåa, medan den blåa färgklicken får klänningen och sminkningen att hänga ihop och skapar balans.

  Har hon mycket ögonfransar (som man dock ofta tappar med åldern) så är blå mascara på bara undre fransarna jättefint, fast man har svart på övre fransarna. Eller marinblå mascara på alla fransarna.

  - Annons -

  Annars är det jättefint med blå eyeliner, eller blå ögonskugga ytterst på ögonlocket som glimmar till när man blinkar. En blå färgklick med ögonskugga längs undre fransraden är också fint, eller blå kajalpenna längs vattenlinjen! Det finns många smådetaljer som går att lägga till, lite ljusblått glitter i ögonvrån? :)

  Jag har letat upp två inspirationsbilder jag tänkte bjuda på, ursäkta fotokvalitén och även min sminkteknik, både bilderna är väldigt gamla – men ändå fina detaljer!

  sminkning-till-blå-klänning

  Hoppas detta var till hjälp, och hälsa grattis till giftermålet från mig :)

  Kram!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish