Ziaja Cacao Butter – Shower products

Ziaja är ett hudvårdsmärke från Polen som är oerhört stort och populärt där, alla produkter innehåller råämnen från naturen och är av högkvalitet samtidigt som de är prisvärda.

Märket röstades fram till det mest uppskattade Polska kosmetikmärket i Polen år 2012 och har fått flera utmärkelser i andra länder, bland annat Japan och Finland.

I Sverige finns det än så länge bara salonger som säljer Ziaja (dock inte hela sortimentet) men produkterna kommer finnas tillgängliga på webshop inom kort är tanken (vilken webshop vet jag inte). I Stockholm finns dom hos Polenspecialisten på Ankdammsgatan 5 i Solna tipsade en läsare mig om. Men ni kan maila sara@facehelsinki.fi  och skriva var ni bor så får ni veta närmaste återförsäljare!

Det jag tänkte recensera idag är två av deras duschprodukter i serien Cacao Butter:

IMG_1175_111

Duschkrämen Creamy Shower Soap och kroppspeelingen Shower Scrub.

Båda får huden att kännas len och mjuk redan innan du kliver ut ur duschen, och doften av choklad är mild och god och doftar somrigt och härligt! Ofta kan fejk-chokladdofter lukta sliskigt och lite konstigt tycker jag, men denna serie har bara en hint av chocklad och luktar därför bara fräscht!

Duschkrämen är en stor förpackning på 500 ml, och den är verkligen krämig och skön på huden. Löddrar bra och har en dryg konsistens som räcker länge. Den innehåller  mjukgörande kakaosmör och fuktgivande D-pantenol, allergitestad och bevarar hudens pH-värde.

 

IMG_1185_111

 

Peelingen är en ny favorit på mig skrubb-lista! Konsistensen ser ut att bara vara oljig, men så var det inte och den löddrade faktiskt till och med litegrann. Perfekt mängd och storlek på kornen som skrubbar, och den var absolut underbar att använda! Innehåller valnötsskal (det är dom som skrubbar), kakaosmör och och E-vitamin.

Tummen upp för dessa säger jag! :)

LIKNANDE INLÄGG

Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

INSTAGRAM

SENASTE INLÄGGEN

sv_SESwedish
en_USEnglish sv_SESwedish