Sminka läpparna större

- Annons -

Hej på er fina ni!

Jag tänkte visa er hur jag gör när jag sminkar mina läppar lite större, vilket jag gör ibland. Det kanske är bra info för er som tänker ha färgstarka läppar på nyårsafton? :)

Egentligen hade det här tipset varit ännu roligare att visa innan jag tatuerade mina läppar, för jag har ju redan förstorat dom lite genom att tatuera utanför formen. Så ni kan ju ha det i bakhuvudet, att jag egentligen har sminkat mycket mer utanför den naturliga formen än vad ni ser, och det ser ändå inte konstigt ut!

IMG_7428_111

Snygga, plutiga läppar!

- Annons -

IMG_7401_111

Före, helt osminkade.

IMG_7405_111

Fyll i läppformen med en läppenna, och måla lite utanför konturerna.

Men måla inte utanför konturerna runt hela läppen, för det är då man lätt för en onaturlig clownmun, utan måla utanför mest på sidorna och uppe vid amorbågen så att du får en rund och mjuk form.

IMG_7425_111

Avsluta med läppglans, antingen i samma färg eller genomskinligt. Glanset reflekterar ljuset och gör så att man inte ser lika tydligt var din riktiga läppkontur går.

Läppennan jag har använt är Golden Rose Lip Liner, den röda nyansen är slutsåld men den finns i ljusare “rosaröd”.

Det röda läppglanset jag har använt är Paese Manifesto Liquid Lipstick i nyansen 906, 79 kr på Byher.se!

sminka-läpparna-större

- Annons -

Här ser ni tydligt hur mycket jag har målat utanför. Jag har markerat med prickar där jag har förstorat. I mitten och i mungiporna har jag inte målat utanför alls, och mest har jag förstorat på sidorna av överläppen!

Hoppas att inlägget var till hjälp :)

IMG_7431_11

Puss på er!

- Annons -
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

2 KOMMENTARER

  1. Du är duktig! Det jag gillar mest med din blogg är att alla sminkning är sådana som jag lätt kan tänka mig att bära själv! Mkt bra inspiration! Har du tips på mkt hållbar läppenna? Jag tänker till bröllop. Kram!

    • Tack snälla du! De flesta läppennor är väldigt hållbara om man applicerar dom på hela läppen och inte kompletterar med någonting krämigt. Men Yves Rocher, Make Up Store och IsaDora är tre olika märken med läppennor som jag gillar! :)

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish