Royal Apothic Tinties Lip Butter

  - Annons -

  I den fina sammetsröda Glossyboxen som jag skrev om i detta inlägg, så fick jag ett supersött läppbalsam från Royal Apothic som jag tänkte visa er lite närmare idag!

  Jag kan tyvärr inte hitta någon återförsäljare i Sverige som säljer den, förutom Glossybox då, men det finns en webshop i London som säljer den, kika in där och testa beställ till Sverige om ni är sugna. Det kanske går, jag har inte testat! Där kostar den i alla fall $ 14.00.

  Jag tänkte i alla fall dela med mig av en recension, så ifall ni hittar läppbalsamet någonstans så vet ni redan innan om det är värt att köpa eller inte :)

  För det första, förpackningen hade ju inte kunnat vara mycket finare! Det är en söt liten rödvit låda, och när man drar ut den lilla asken så ligger läppbalsamet i en fin burk där inne! Verkligen lyxkänsla!

  Läppbalsamet innehåller bland annat arganolja och druvkärneolja som återfuktar läpparna, samt sötmandelolja och sheasmör som vårdar och mjukgör.

  - Annons -

  Läppbalsamet känns otroligt skönt på läpparna, sådär mjukt och härligt som man vill ha det! Dessutom doftar det gott, jag kan inte sätta fingret på det men det doftar mild och diskret, och sött! Konsistensen är väldigt mjuk, påminner lite om sorbé.

  Den finns i olika färger men den nyansen jag har är mörk rödrosa. Men på läpparna så ger den väldigt lite färg, bara en liten nyansskillnad.

  Jag personligen hade nog inte köpt den till mig själv dock, men utan tvekan som en fin present! Jag gillar nämligen inte det här med läppbalsam i burk, speciellt inte en sådan här burk då man inte ens på ett enkelt sätt kan doppa läpparna direkt i den, och knappt fingret heller för den delen, fast man bör ju aldrig stoppa fingrar i skönhetsprodukterna.

  Ett läppbalsam ska gå bra att ha i handväskan och bättra på vid behov, men detta är mer en stå-fint-hemma-vid-spegeln-produkt som man kan använda med en läppensel på sidan av.

  Vet ni! Nu fick jag en idé bara för det! När jag flyttar och har ett fint lyxigt hem och ett vackert badrum, då ska jag ha en sån här fin läppbalsamsburk och fina läppenslar stå i badrummet, och så kan alla gästerna använda det och få fina mjuka läppar! Så tar dom en läppensel som bara används en gång, och så tvättar jag dom sen. Lyxigt va? :) Det måste jag komma ihåg när det blir aktuellt…

  Kram på er!

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

  1. Hur räddar man en ögonskugga som har blivit uttonad alldeles för mycket eller ojämnt? Hur räddar man kanterna utan att förstöra grundsminket?

   • Tops! Tops är superbra till detta men använd den lite som en sminkborste, alltså du bör inte vara hårdhänt och ”dra bort” ögonskuggan för då kommer grundsminket under att följa med också, utan sudda försiktigt på kanterna precis som när du tonar ut ögonskuggan. Skillnaden på en tops och en sminkborste är att ögonskuggan fastar helt på topsen medan en sminkborste sprider ut den :)

    • Åh.. Testade ju tops men tyckte inte att det gick! Ögonskuggan satt där den satt! Kanske var en för bra primer under..

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish