Sminka sig piggare

  - Annons -

  Jag sminkade mig i raketfart så hinner tidsinställa gårdagens sminkning innan jag åker! När ni läser detta så står jag antagligen och jobbar på Arlanda för fulla muggar :)

  Igår var jag på ett lanseringsevent med Anima (och massa olika behandlingar) och jag var där med Creative Makeup som pratade om permanent makeup, eller kosmetisk tatuering/3D tatuering som det också heter.

  Så min sminkning blev bara lite bas, ögonskugga på ögonlocket och mascara, för att mina sminktatueringar ska synas samtidigt som jag sminkade bort all trötthet från Finest Awards dagen innan haha.

  IMG_8318_111

  Tips! Att sminka sig så här med en snygg skugga på bara ovansidan av ögonen lyfter blicken och gör att man ser piggare ut! Sedan hjälper ju mina tatueringar till också, speciellt den ljusa längs vattenlinjen, inliner som det också kallas :) Det kan man måla med en ljus penna också.

  - Annons -

  Jag ska snart bättra på min läpptatuering också, eftersom jag biter på läpparna så blir jag så mörk där på insidan som ni ser. Så jag ska lägga på lite mer highlighter där!

  IMG_8301_111

  Jag har använd mineralskuggor från Yag mineral – nyansen Cyklamen Bronze på hela locket, och sedan Star White i ögonvrån och i mitten av ögonlocket!

  Grundsminket är också från Yag mineral :)

  IMG_8312_111

  Kram på er ♥

  - Annons -
  Föregående artikelSminkjobb på SAS!
  Nästa artikelNyhet – Botanicals!
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  1. Fint! Samma läge här, har fått sova ut efter en lång vecka :-) Ska lägga på denna mejl direkt, sen ut på shoppingrunda på second hand + galleria. Allt för länge sen sist! Kram!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish