Sminkjobb för Rådhuset

  - Annons -

  Känslan av att se sina sminkjobb i tryck är faktiskt helt magisk. Det är någonting med riktiga bilder som blir så äkta!

  Förutom mitt sminkjobb jag skrev om i detta inlägg som syns lite överallt i Uppsala nu (bland annat stort som attan utanför Forumgallerian) så har jag även gjort ett jobb för Rådhuset som har ett uppslag i nya Upsalia-tidningen.

  För er som inte har koll på Uppsala och Rådhuset kan jag berätta att det är en makalöst fin galleria med lite lyxigare märken. Jag har aldrig satt min fot där inne förutom när jag jobbat, känner att jag inte riktigt passar in hehe. Fast så ska man ju aldrig känna!

  Jag fotade bilden direkt från tidningen, det är därför kvalitén är sådär. Men ni som har möjlighet borde absolut plocka upp en tidning och kika! Dom är gratis och finns exempelvis i Svavagallerian och Forumgallerian.

  - Annons -

  Stylisten är Tove Castor och alla kläder finns att köpa på Rådhuset.

  Jag vill såå ha den rutiga skjortklänningen till vänster…

  Grabbarna är ju också sjukt stiliga, bra jobbat Tove!

  Svart och grå sotning, läpparna är IsaDoras Lip Chock i nyansen 56 Vintage Wine.

  Alla färger på denna pingla är väl fantastiska! Håret, klänningen, sminket.. Hennes läppar är från iMys 66 Läppstiftpalett.

  Nu ska jag iväg till Stockholm och dona lite.

  - Annons -

  Vi hörs lite senare! :)

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish