Sminkjobb och nyårsafton

  - Annons -

  Hej på er underbara ni! Hade ni ett bra avslut på året igår, och en bra början på 2015? :)

  Det hade jag! Jag och Annika gjorde nyårssminkningar på Creative Make Up och jag hade 5 kunder som blev supersnygga inför kvällen, så himla roligt! En av kunderna var en mamma med 8 barn (!) som hade barnvakt och skulle slå på stort med hotellnatt med sin man, underbart att höra och man såg hur snygg hon kände sig när vi var klara!

  Tyvärr har jag inga bilder på nyårssminkningarna (fick önskemål om att visa före- och efterbilder från dagen) för jag vågar aldrig ta fram kameran och fråga om jag får publicera bilder i bloggen när jag sminkar privatpersoner, för jag känner mig så oprofessionell då på något vis. Men här är i alla fall en bild på min underbart fina arbetsplats där jag stod och sminkade:

  IMG_4528_111 - kopia

  Fin salong va? Annika har fått det så fint på Creative Make Up sen de bytte lokal i somras!

  - Annons -

  När jag kom hem så var planen räkmackor och bubbel tillsammans med Miska, men ICA stängde så tidigt så det blev inga räkmackor. Istället åt vi makaroner med linser, majs och pesto – ur samma tallrik haha. Fancy eller hur ;)

  Och när båda var mätta och belåtna så satte vi oss tillsammans vid köksbordet med tända ljus och delade på en flaska bubbel, framför alla raketer som folk tjuvstartade med precis utanför fönstret. Verkligen supermysigt att bara sitta och prata, både om stort och smått, och så klart även om planer och drömmar inför 2015. Underbart! ♥

  Dock hade jag inte sovit bra alls natten innan (drack kaffe för sent och kunde inte sova) så jag var sådär dåsigt trött på kvällen och typ 10 minuter efter tolvslaget så gick vi och la oss haha.

  Hoppas ni är lika nöjda med slutet av året och början av 2015 som jag är, oavsett om ni hade stora eller små planer!

   Kram, kram!

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish